Twist, din vej til en sund rygsøjle - Yoga i Børkop

16 sep 2018 kl. 15:00 - 17:00

Shape Fitness og Motion , Industrivej 36, 7080 Børkop

Tema Søndag: Twist - din vej til en sund rygsøjle

Tema søndag - yoga i Børkop, er en to timers hatha flow, hvor du får tid og mulighed for, at fordybe dig i din yoga praksis. For hver gang vil der være et overordnet fokusområde, som for eksempel hofte åbner. For alle disse tema søndagen vil det altid være med henblik på at skabe plads og bevæglighed i rygsøjlen. Uanset temaet vil du få arbejdet med hele din krop, så din praksis bliver en afbalanceret og en sikker praksis.

Søndag d. 16 september kl 15-17 er temaet Twist -din vej til en sund rygsøjle, er en yoga time hvor du vil arbejde med hele rygsøjlens bevægelsesområde.

En af de mest tilfredsstillende følelser i din yoga praksis, kan være den følelse af frigivelse, der kommer fra et dybt twist. tvistet udgør en rotation af rygsøjlen og strækker dine rygmuskler. Faktisk er disse twist gavnlige både for rygsøjlen, ryg muskulaturen og fordøjelsesystemet. Desuden er deres evne til at åbne hele forsiden kropsdelen ofte overset.

På denne time vil du blive guidet ind i en lang række af twist, både siddende, stående og liggende. Du vil blive guidet i hvordan du kan bruge din vejrtrækning til blidt, at arbejde dig selv dybere ind i disse.

Hvornår: Søndag d. 16. september 2018 KL. 15.00-17.00

Sted: SHAPE fitness & motion - Industrivej 36 - 7080 Børkop

Pris: Kr. 200,-

Medbring: Gerne et par varme sokker og en trøje eller tæppe til afspændingen. Det vil være muligt at låne en yogamåtte, hvis du ikke har din egen.

Der er et begrænset antal pladser på workshoppen, så det er “først til mølle”.


Lidt om mig, din yogalærer på eventet:

Dagbjörts undervisning er sprudlende og hun har en legende tilgang til yogaen. Der er altid omsorg og overblik, når hendes milde smilende væsen byder dig indenfor til undervisning.

Hun guider dig sikkert gennem klassen med en oplevelse af, at du er i trygge hænder. Der er fokus på rolig styrkeopbyggende øvelser og dybe stræk.

Til daglig underviser Dagbjört på Hélt yoga studie på Frederiksberg og Doyoga på St. Kongesgade i København K.

Twist- din vej til en sund rygsøjle

Salg lukket