Twisted Forest - A Human Imagination Game

Twisted Forest - A Human Imagination Game

Sted

Flere tidsrum

20 august 2022 - 11 september 2022

Beskrivelse

TWISTED FOREST er et live interaction game i en skov med dig i hovedrollen. Du går i en lille gruppe, indimellem alene, igennem oplevelsen. På overfladen er det en almindelig skov, men du støder på væsener, objekter og oplevelser, der får dig til at se både skoven og dig selv på en ny måde.

TWISTED FOREST og dens beboere vil dig noget, ser dit potentiale. Du trænes til at slibe uprøvede sanser, styre dine organer og dit skelet med det mål at hæve din forestillingsevne til et nyt niveau.

Iført en beskyttende dragt føres du igennem krat, over træstubbe, ned ad skrænter, helt tæt på bark og græs. TWISTED FOREST ligger udenfor stierne og manifesterer sig i usynlige zoner spredt ud i landskabet. Du er først klar over, at du er i en zone, når du træder ind i den.

I nogle zoner møder du performere, der udfordrer din umiddelbare opfattelse af stedet og åbner mørklagte facetter af dine sanser - godt hjulpet af skovens geniale anatomi. Andre gange finder din gruppe selv sin retning og inviteres ind i oplevelser via det gps-baserede soundscape.

OM WUNDERLAND

Wunderland søger en radikal opløsning af hierarkiet mellem intellekt og kropslig intelligens.

Wunderland har arbejdet med immersive, stærkt kropsligt deltagerinvolverende og interaktive forestillinger siden 2007. Vi arbejder ofte i partnerskaber som f.eks. MOMU (Moesgaard Museum), ARoS Kunstmuseum, Reykjavik Arts Festival, Bora Bora med fl. og med projekter, der udvikler sig på forskellige lokationer og i forskellige lande over flere år.

Wunderlands kunstneriske leder er Mette Aakjær og Wunderland samskaber værkerne med internationale kunstnere fra forskellige discipliner - performance, sound art, poesi, visuel kunst, dans etc.

“Wunderland er præmieret for at invitere publikum ind i deres eget eventyr, hvor grænser må overskrides og modstand nedbrydes for at nå i mål. For et stærkt formsprog, der bombarderer kroppens sanseapparat og en konsekvent iscenesættelse, som udfordrer publikums perception. Samt for at kombinere den ’tørre’ interaktive teknologi med en sansemættende oplevelse, der fæstner sig i erindringen længe efter man har forladt oplevelsen. “
(citat fra præmiering af tidligere forestilling, Statens Kunstfond)


PRAKTISK

Datoer: weekender fra d. 18. august til d. 11. september. 

(samt for skoler, gymnasier mm torsdag/fredage)

Tidspunkter: kl 12¨ og kl 15¨ i weekender

Varighed: Forestillingen varer ca. 2 timer

Sprog: dansk

Aldersgruppe: fra 15 år og op

Tilgængelighed: forestillingen er desværre ikke for gangbesværede, da den foregår i kuperet terræn udenfor stierne.

Spillested: Røgen Præstegårdsskov i Favrskov kommune.

Transport: 35 min fra Aarhus i bil - eller med bus 114 fra Rutebilsstationen, samt flextrafik det sidste stykke (bestil senest 2 timer før afgang)

Påklædning: tag gode sko på, der må blive beskidte og tøj på efter vejret (du vil få en dragt over dit tøj, men tag tøj på, du kan bevæge dig i og som du ikke er øm over).Tak til følgende fonde, som har muliggjort Twisted Forest - a human imagination game:

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Nordisk Kulturkontakt, A.P Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, Bikuben Fonden, Favrskov Kommunes Kulturinitiativer, LAG Randers-Favrskov, Favrskov Kommunes Landsbyråds aktivitets- og projektpulje, Wilhelm Hansen Fonden, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje, LAG LLSAE, Samsø Kommune.

Arrangør

Lokation

Røgen Præstegårdsskov, Toustrupvej , 8472 Sporup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .