Event aflyst

Tyren Ferdinand

DKK 85,00

Sted

Dato

10 apr 2022 kl. 11:00 - 11:45

Beskrivelse

Ferdinand er ikke som de andre. Alle de andre tyre stræber efter at optræde i den store arena for at blive berømt, vise sin styrke og mod … for til sidst at blive dræbt. Ferdinand derimod går sine egne veje, ønsker fred og ro og at sidde lige så stille under sin elskede korkeg og snuse til blomsterne. Kan en stor flot TYR få lov til det?

Forestillingen er en underholdende og sanselig modvægt til tidens oppustede konkurrencetænkning.

Spillet i Jacques Matthiessens legende fortælleform og med Martynas Lukosius’ fabelagtige dukker gør stykket til en fantasifuld og billedmættet dukketeaterforestilling. Inspireret af Munro Leaf og Robert Lawson's fantastiske bog, om den pacifistiske tyr Ferdinand fra 1936.

Arrangør

Lokation

Stavnsholtvej 3, 3520 Farum

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .