Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

UAD LIVE - Dokk1 Århus

Afholdt event

UAD LIVE - Dokk1 Århus

Fra Gratis

Sted

Dato

22 nov 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom helt tæt på Danmarks udsendte veteraner og hør deres fantastiske og personlige fortællinger. 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰

Udsendt Af Danmark inviterer i samarbejde Aarhus kommune og Danmarks Veteraner til en aften, hvor du kommer helt tæt på fire af de danskere, som har været sendt ud af den danske stat til krige, kriser og katastofer. 

Arrangementet finder sted i forbindelse med, at udstillingen GENNEM ILD & VAND besøger Dokk1.

Der er få regler denne aften. De fire veteraner fra hver deres mission, med hver deres oplevelse i bagagen og hver sin baggrund, giver deres personlige perspektiv på, hvad det vil sige at være sendt ud - hvad det har betydet for dem - hvordan det har været at komme hjem - og hvorfor de overhovedet tog afsted. 

De har 15 minutter hver til at fortælle deres historie - uden afbrydelser - og efter pausen må publikum spørge om det, de vil. 

Der er ingen garanti for svar på alle spørgsmål, men til gengæld lover vi, at du får indsigt i ting, som du ikke kendte til, før du kom. 

PROGRAM FOR AFTENEN:


18.15: ANKOMST OG MULIGHED FOR AT OPLEVE UDSTILLINGEN "GENNEM ILD & VAND


18.45: Velkomst v/Metin Lindved Aydin, rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune


18.50: Vi byder på lidt let at spise og drikke

19.00: VELKOMST V. Ann-Christina H. Salquist, Udsendt Af Danmark

19.10: Fire lokale veteraner fortæller deres personlige historie om det at være Udsendt Af Danmark til krig, kriser og katastrofer.

Endnu et LIVE-arrangement med fire fantastiske veteraner, der hver fortæller deres personlige historie om det at være på mission for Danmark. Denne gang møder vi fire forskellige veteraner med hver deres baggrund. 

- En kampsoldat

- En hundefører

- En Politimand

- En feltpræst

(NAVNE OG BESKRIVELSER præsenteres løbende op til arrangementet på Udsendt Af Danmarks facebookside og andre sociale medier. 


20.00: Pause 

20.10: Samtale mellem publikum og de fire lokale veteraner

20.50: Afslutning

21.00: Tak for i aften

MODERATOR:

Ann-Christina H. Salquist, projektansvarlig,  Udsendt Af Danmark.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

Lokation

Dokk1 Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .