Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Ud af Røret

Få billetter tilbage
Afholdt event

Ud af Røret

Fra Gratis

Sted

Dato

09 maj 2024 kl. 14:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

UD AF RØRET:

Ud af Røret er en serie af kloak-lydvandringer i forskellige danske byer. Her følger man følge kloakkens underjordiske rute, ovenpå jorden, imens man lytter til kunstneriske, historiske, fantasifulde og helt konkrete fortællinger om kloakdybet. Den 9. Maj lanceres“Ud af Røret - Næstved” med fælles lytning og gåtur, samt en rundvisning på rensningsanlægget.

Lydvandringen er skabt af billedkunstner Ulla Hvejsel som igennem flere år har tegnet på et nyt økonomisk verdensbillede, der forestiller en fremtid hvor alle mennesker får betaling for at gå på wc. Det kan man høre mere om på denne lydvandring. Samtidig vil man også kunne lytte til repræsentanter fra NK-spildevand i Næstved, der fortæller om det konkrete arbejde med kloakken, og lytte til et interview med professor Jaewon Cho, der har udviklet et helt nyt toiletsystem og toiletøkonomi, på Ulsan Tekniske Universitet i Sydkorea.


PROGRAM - 09.05.2024:

Kl 14.00 – VED AXELTORVS OFFENTLIGE TOILET, 4700 NÆSTVED

Lydvandringen er ca. 3 km lang, ligger offentligt tilgængeligt og man kan gå den når som helst. I anledning af lanceringen vil man dog kunne følge lydvandringen sammen med Ulla Hvejsel. Vi mødes ved det offentlige toilet på Axeltorv i Næstved. Husk telefon med internetforbindelse samt høretelefoner. Hvis du selv vil gå vandringen senere, kan du også finde den via QR koden på billedet ovenfor, eller på https://www.talkingoutofmyass.com/ud-af-roret-naestved/

Kl 15.00 – PÅ RENSNINGSANLÆGGET

Lydvandringen slutter ved hegnet ind til rensningsanlægget og i dagens anledning vil der være en helt særlig mulighed for at komme ind bag dette hegn. Herinde vil NK spildevand byde på lidt godt til ganen og en rundvisning på anlægget. (Hvis du ikke er med på lydvandringen inden, kan du møde os på adressen ved Fjorden 18, 4700, Næstved)

Arrangør

Lokation

Axeltorv kl 14, og Rensningsanlægget kl 15, Axeltorv (v. det offentlige toilet), og rensningsanlægget Ved Fjorden 18, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .