Ud af stressen og ind i naturen

04 mar 2020 kl. 18:00 - 20:00

ILVA Lyngby, Gammel Lundtoftevej 5, 2800 Kongens Lyngby

Gå Glad med Mindful Camino Walking i Lyngby

Natur – mindfulness – nærvær

Kender du det; du føler dig stresset og helt flad efter en lang arbejdsuge? Hver aften når du kommer hjem, er der bare ikke mere energi tilbage.

Du tager dig næsten aldrig tid til at ”pleje” dig, selv om du ofte tænker, nu skal det også handle om dig i stedet for de andre - MEN det bliver kun ved tanken!!

Det er som weekenden aldrig er lang nok. Faktisk er du tit stresset og træt og slet ikke klar til at tage fat på en ny uge.

Længes du efter at få integreret en mindfulnesspraksis i din hverdag der kan hjælpe dig med at falde til ro, men det bliver kun ved tanken?

Elsker du naturen?

Så er der her lige noget for dig.

Du får:

  • Mulighed for fordybelse, nærvær, ro, velvære
  • 2 timer, som udelukkende handler om DIG?
  • Mulighed for, at invitere langsommeligheden, naturens lyde og dufte, samt de smukke indtryk fra landskabet omkring Mølleåen indenfor
  • En følelse af at kommer ”hjem til dig selv”
  • Redskaber til selv at fortsætte efter forløbet?
  • Et indblik i hvorledes du kan bruge mindfulness i naturen

Utallige undersøgelser viser at naturen sænker dit blodtryk, booster dit immunforsvar, fremmer det parasympatisk nervesystem (det der får dig til at falde til ro), nedsætter dit stressniveau, giver dig en bedre søvn og en masse andre ting.

Alle der kan gå kan deltage. Vi starter ved ILVA, hvorfra vi går ned i skoven. Undervejs vil vi lave små nærværs og vejrtrækningsøvelser, der vil skærpe dine sanser, og dermed hjælpe dig med at ”komme hjem til dig selv”. Vi praktiserer en mindful måde at være i naturen på, der vil åbne dig således du kan ”suge” alle de gode ressourcer naturen gemmer på, til dig.  

Er det lige hvad du trænger til?

Så tilmeld dig ”Ud af stressen ind i naturen”

Turen gennemføres også i regnvejr. Mange af jer tænker nok regnvejr – NEJ det GIDER jeg ikke.

Måske du har ligget i telt da du var mindre? Jeg kan huske fornemmelsen af, at ligge i teltet, trykt og godt under min dyne og lytte til regnen. Den samme fornemmelse kan du få i dit regntøj og dine gummistøvler. Prøv at give dig selv den oplevelse. Den medfølgende bonusgave: Det er fantastisk, at komme hjem og putte sig i sofaen efterfølgende.

MØDESTED: Indgangen til ILVA i Lyngby

DATOER:

6 onsdage fra kl. 17.00-19.00

26.2 - 4.3 – 11.3 – 25.3 – 8.4 -15.4

1 lørdag fra 9.00 – 13.00. Bål og madpakke.

21.3

Din investering i dit helbred kr. 1655