eventet sluttede

UDEBANE Bustur inkl. entre til FC Roskilde - Kolding IF

Gratis

Sted

Dato

06 mar 2020 kl. 10:30 - 20:30

Beskrivelse

Kampen mellem FC Roskilde og vores egne helte fra Kolding IF, er grundet vejrliget flyttet til kunstgræsbanen i Sundby Idrætspark, og spilles allerede kl. 15.00.

Bestyrelsen og klubben har derfor besluttet at leje en bus OG betale entre til alle de supportere, der vil med for at heppe på Kolding IF. Vi skal lave noget "larm" og være den nødvendige 12. mand på lægterne. 

TILMELDING NØDVENDIG. Oplys korrekt navn og øvrige kontaktoplysninger. Klubbens egne vagter tjekker ind og er med bussen.

PRAKTISK INFO: 
Bussen kører fra Kolding Stadion kl. 10.30. Bussen holder 30 min. pause ved Korsør, hvor du evt. kan købe lidt frokost eller blot strække benene. Bussen ankommer til Sundby Idrætspark ca. kl. 14.
Bussen kører igen kl. 17.30. Hjemkomst ved Kolding Stadion ca. kl. 20.30.

TUREN ER GRATIS!!

Der kan købes øl og sodavand til gode priser i bussen!

Arrangør

Lokation

Autocentralen Park - KIF Fodbold Autocentralen Park - KIF Fodbold, Marcus Alle 30, 6000 Kolding

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .