Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udendørs sommer Rosé-bingo

Afholdt event

Udendørs sommer Rosé-bingo

Fra DKK 155,00

Sted

Dato

26 aug 2022 kl. 18:00 - 22:00

Beskrivelse

Sommeren er på hæld, og det er tid til årets sidste omgang rosé-bingo!

Ateliergården er i dagens anledning smykket med pink, blomster og dejlig musik.

I samarbejde med Vinstouw, vil der være iskold rosé i en lind strøm, alt imens vores sjove bingovært styrer kampen om de lækre præmier fra lokale virksomheder.

Om du går efter en kæmpe MAGNUM Rosé, en rosé taske - eller et gavekort på 500 kr. til din butik i city - det bestemmer du selv. Men én ting er sikkert, billetterne er hurtigt væk.

Kl. 18.00 serveres dagens sommer tapas ret (booking af madbillet nødvendig)

Kl. 19.30 starter Bingo-spillet

Der serveres fri rosé under hele spillet.


I tilfælde af regn, vil arrangementet blive flyttet indendørs. 


Billetter refunderes ikke. 

Lokation

Ateliergården Ateliergården, Højskolevej 11, 7400 Herning

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer