eventet sluttede

Udendørsåbning af Talentskolens årsudstilling FACIT

Gratis

Sted

Dato

06 jun 2021 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse

Kom til udendørsåbning af Talentskolens årsudstilling FACIT søndag den 6. juni kl. 14 med åbningstaler af afdelingsleder af Talentskolen Jette Ellgaard, leder af Talentskolen Sigrid Abrahamsen og leder af Rønnebæksholm Lotte Juul Petersen. 

Eleverne fra Talentskolens kunstlinje har eksperimenteret med skulpturelle undersøgelser i beton, gips og alginat sammen med billedkunstner Charlotte Trane og skabt en række værker, som kan opleves i parken omkring Rønnebæksholm fra d. 6.-13. juni 2021.

Talentskolens afdeling for kunst og design har til huse i de nyrestaurerede avlsbygninger ved indgangen til parken. Talentskolen er et tilbud til unge mellem 16-25 år, som drømmer om en kunstnerisk eller kreativ fremtid. 

Arrangør

Lokation

Rønnebæksholm Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .