spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udgårdsfest 2020

Event aflyst

Udgårdsfest 2020

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

21 aug 2020 kl. 16:00 - 22 aug 2020 kl. 23:59

Beskrivelse

UNLEASHED (SWE) & EINHERJER (NO) headliner anden runde af Danmarks nye viking/pagan metal festival UDGÅRDSFEST 2020!

Efter en succesfuld debut i 2019, hvor bl.a. Trollfest og ikke mindst Moonsorrow leverede fantastiske shows er vi nu klar til at slippe jætterne løs i Pumpehuset igen i 2020. Yes! Udgårdsfest vender tilbage i 2020 og det gør vi med et endnu stærkere og endnu mere mørkt program! 

Til Udgårdsfest 2020 hylder vi atter den nordiske kultur med alt hvad det hører sig til af musik, kunst og mad. I to dage forvandles Pumpehuset til jætternes hule, hvor skøn metal fra Norden har sit fokus og sætter sit tydelig præg i udsmykningen af både Pumpehuset og i Byhaven. 

Sidste år var Pumpehuset bl.a. udsmykket med smuk og stilskabende kunst fra tatovørgruppen "Kunsten På Kroppen", der med deres nordiske tegninger var med til at sætte de helt rigtige rammer for Udgårdsfest. Det samme var den gigantiske Mjølner i stål, der prydede Pumpehusets lokale på smukkeste vis. For slet ikke at glemme de skønne folkemusikere, der satte stemningen både i Byhaven og indenfor i Pumpehuset før, mellem og efter koncerterne.

I 2020 har vi ikke tænkt os at skrue ned for stemningen. Pumpehuset vil atter ose af Nordisk stemning fyldt med kunst, særlige boder og så naturligvis altså musikken. 

De første navne er nu klar:

Unleashed (SWE) - spiller lørdag d. 22/8
Når det kommer til svensk death metal i den helt traditionelle Stockholm-stil og generelt death metal, så der ét  band du bare ikke kan komme uden om: UNLEASHED!
UNLEASHED, der blev dannet tilbage i 1989 af Johnny Hedlund, har siden da leveret death metal fra den øverste hylde! 
Efter indspilningen af to demoer udgav bandet deres legendariske debutalbum 'Where No Life Dwells' og turnerede Europa og USA med Morbid Angel. Siden er UNLEASHED blevet et af de største navne i death metal over hele verden. Vikingetraditionerne lever i bedste velgående i både bandets lyrik og grafiske udtryk. Senest ved deres 2018 udgivelse "The Hunt For White Christ". 
UNLEASHED vil skabe rystelser i Pumpehuset, så selv Thor må se sig slået! 

Einherjer (NO) - spiller fredag d. 21/8
Traditionel norsk vikingmetal bliver nærmest ikke renere end hos EINHERJER! De var simpelthen med til at starte det hele i tidernes morgen. Med udgivelsene "Dragons Of The North" i 1996 og "Odin Owns Ye All" i 1998 var EINHERJER sammen med bl.a. Enslaved med til at sætte standarden for norsk vikingmetal, med deres hårdtslående og til tider rockede udtryk. 
I 2019 er EINHERJER atter aktuelle med sidste års glimrende udgivelse "Norrøne Spor"! Så I kan godt glæde jer til et tændt EINHERJER, der er klar til at give os alle en opvisning i Norrøn rock n roll for første gang i København siden 2001! 

"København! Det er 18 år siden vi sidst spillede i jeres by! Snart vender solen, og vi sigter mod sommer og Udgårdsfest! Vi ser frem til at vende tilbage for at spille noget dristigt Norrøn Heavy Metal for jer!" Frode Glesnes, bassist/sanger Einherjer.

Varang Nord (LET)
I sommeren 2019 var Udgårdsfest booker, Søren Weiss, på Wacken Open Air for igen at overvære den traditionsrige Wacken Metal Battle Finale. I blandt 30 nationer stak ét band ud, imponerede samtlige dommere og vandt det hele: folkmetallerne VARANG NORD fra Letland! 
Det sagde således sig selv, at dette band skulle bookes til Udgårdsfest 2020, hvor de for første gang i Danmark vil sætte gang i en fest, som kun Korpiklaani, Trollfest og Finntroll kender magen til. 
VARANG NORD har netop været på turné med Ensiferum og spiller til februar på folk/fantasy festivalen Wacken Winter Nights. Vi er stolte over at kunne præsentere dem i Danmark til Udgårdsfest 2020. 

Heidra (DK)
HEIDRA behøver næppe den store introduktion når det kommer til dansk vikingmetal! Bandet der siden dannelsen i 2006 har beriget os med EP'en "Sworn to Vengeance" fra 2012 og de to fuldlængder hhv. Awaiting Dawn fra 2014 og "The Blackening Tide" ved hvordan et episk og melodisk vikingmetal show skal gøres! Bandet har turneret Europa tyndt både med Ensiferum og Fleshgod Apocalypse og er senest netop vendt hjem fra en stor Europa tour med Omnium Gatherum og Hamferd. 

Ethereal Kingdoms (DK)
ETHEREAL KINGDOMS er lyden af nordisk symfonisk metal. Med udgivelsen af det kritikeroste album "Hollow Mirror" tidligere i år, har det symfoniske metalband taget Danmark med storm indenfor en stil vi ellers aldrig har markeret os i. Det har ETHEREAL KINGDOMS tænkt sig at lave om på. Og de gør det med stil i brugen af autentiske instrumenter som f.eks violiner til at fremme deres udtryk. ETHEREAL KINGDOMS har tidligere, med stor succes, supportet både Finntroll og Wintersun i Danmark. Vi glæder os til at præsentere denne symfoniske perle på Udgårdsfest 2020!

Flere bands annonceres senere.

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .