spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udgårdsfest 2021

Afholdt event

Udgårdsfest 2021

Fra DKK 195,00

Beskrivelse

NY DATO - 10 SEPTEMBER - SAMME BANDS - SAMME STED

2020 udgaven blev aflyst pga Corona! Nu vender Danmarks viking/pagan metalfest stærkt tilbage med UDGÅRDSFEST 2021!


Efter en succesfuld debut i 2019, hvor bl.a. Trollfest og ikke mindst Moonsorrow leverede fantastiske shows var det naturligvis en kæmpe skuffelse, at vi måtte aflyse i 2020! Men NU er vi heldigvis klar til kunne slippe jætterne løs i Pumpehuset igen i 2021. Yes! Udgårdsfest vender tilbage i 2021 og det gør vi med et fokus på de danske navne!

Til UDGÅRDSFEST 2021 hylder vi atter den nordiske kultur med alt hvad det hører sig til af musik og nordisk kunst.
I 2019 var Pumpehuset bl.a. udsmykket med smuk og stilskabende kunst fra tatovørgruppen "Kunsten På Kroppen", der med deres nordiske tegninger var med til at sætte de helt rigtige rammer for Udgårdsfest. Det samme var den gigantiske Mjølner i stål, der prydede Pumpehusets lokale på smukkeste vis, skabt af Odin Asbjørn Andersen. For slet ikke at glemme de skønne folkemusikere, der satte stemningen både i Byhaven og indenfor i Pumpehuset før, mellem og efter koncerterne.

I 2021 bliver alt en smule anderledes. UDGÅRDSFEST 2021 bliver afholdt en enkelt dag i Pumpehuset og i år vil programmet være centreret omkring de danske navne! 

"Corona-situationen har gjort det ekstremt svært at være arrangør. Det kan næppe komme bag på nogle. Men hos Udgårdsfest er vi dybt fokuseret på at bringe folk/viking/black metallen ud til de danske fans. Derfor er jeg enormt stolt over i dag at kunne præsentere programmet for 2021. Et program med fokus på det bedste af det danske metal med smag af norden. Et program der hylder både de klassiske danske navne, men også går i dybden med helt, helt nye spændende bands på scenen. Jeg glæder mig helt vildt til en fantastisk dag i Pumpehuset til marts!" - Søren Weiss, booker 

UDGÅRDSFEST 2021 PROGRAM:

Vanir - 10 års jubilæumskoncert 
Vanir headliner Udgårdsfest 2021, med et helt særligt 10 års jubilæumskoncert. Hvis der findes et band her til lands der om nogen har kæmpet for at bringe folk- og vikingmetallen ud til de danske fans, så er det altså Vanir. For 10 år siden udkom folkmetal debuten "Særimners Kød" og siden er bandet sejlet over i en mere brutal vikingmetalisk retning. Senest på udgivelsen "Allfather" fra 2019! På Udgårdsfest får vi lov til at opleve et bagkatalog på sit 10ende år! 

Lyt til Vanir

LOS
Med Søren Sol Koldsen-Zederkof's soloprojekt, LOS, på programmet er vi sikret en fuldstændig magisk og spirituel oplevelse ud i folk-universet. Drone, roots og dark neofolk mødes og bør tiltale alle der bare er en smule interesseret i navne som Wardruna, Heilung og Nytt Land. Hør blot udgivelsen "Solblót" fra 2019! Ren musikalsk magi! 

Lyt til LOS

Heidra
Heidra behøver næppe den store introduktion når det kommer til dansk vikingmetal! Bandet der siden dannelsen i 2006 har beriget os med EP'en "Sworn to Vengeance" fra 2012 og de to fuldlængder hhv. Awaiting Dawn fra 2014 og "The Blackening Tide" ved hvordan et episk og melodisk vikingmetal show skal gøres! Bandet har turneret Europa tyndt både med Ensiferum og Fleshgod Apocalypse og er senest netop vendt hjem fra en stor Europa tour med Omnium Gatherum og Hamferd. 

Lyt til Heidra

Lamentari
Dansk symfonisk black metal? Det lyder virkelig ikke bekendt. Men HELDIGVIS har vi nu fået Lamentari. Et dansk band der tager ilden, mørket og stemningen fra Dimmu Borgir, Behemoth og Fleshgod Apocalypse og gør den til sin helt egen. 
Debut EP'en "Missa Pro Defunctis" er blevet rost til skyerne og vi forventer et helt fantastisk show på Udgårdsfest 2021. 

Lyt til Lamentari

Vansind
Vansind er det sidste nye skud på stammen når det kommer til dansk folkmetal. Bandet er fortsat så nyt, at de kun har en enkelt single "Valborgsnat" ude. Her får man dog en glimrende forsmag på hvad det 7 mand høje folkmetal band kan. Folkmetal rig på growl, groove og kvindelig skønsang. 

Lyt til Vansind

Lotan
Ny dansk black metal! Lotan, der består af medlemmer fra bl.a. Vanir er klar til at tage dig med på en brutal rejse ud i den mørke metal! Til et sted hvor navne som Satyricon, Tsjuder og Taake også befinder sig. I må vente lidt endnu med at høre det første nummer. Første singlen "Acta Non Verba" udkommer 3 november! 

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .