spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udgårdsfest 2022 (udsolgt)

Afholdt event

Udgårdsfest 2022 (udsolgt)

Fra DKK 299,00

Beskrivelse

Få billetter!

UDGÅRDSFEST afholdes D. 30 september 2022 (bemærk ændring af dato end tidligere meldt ud!) og er nu klar med programmet for 2022. I toppen finder vi de færøske viking metal helte TÝR! 

Når UDGÅRDSFEST vender tilbage i 2022 er der blevet plads til både stærke danske og udenlandske navne! 

Til UDGÅRDSFEST 2022 hylder vi atter den nordiske kultur med alt hvad det hører sig til af musik og nordisk kunst.
I både 2019 og 2021 var Pumpehuset udsmykket med smuk og stilskabende nordisk kunst. Der var mjød på hanerne. For slet ikke at glemme de skønne folkemusikere, der satte stemningen både i Byhaven og indenfor i Pumpehuset før, mellem og efter koncerterne.

I 2022 afholdes UDGÅRDSFEST D 30 september. Altså har vi måtte ændre i datoen end før udmeldt. Til næste år bliver UDGÅRDSFEST altså igen blot en enkelt dag. Men, men, men frygt ej. I kan godt begynde at glæde jer til en stærk pakke af bands! 

Vi har samlet det ypperste af hvad der findes af danske bands indenfor viking/folk metal (alle albumaktuelle i 2022!) og så er der blevet inviteret to udenlandske navne til. Varang Nord (vinderne af Wacken Metal Battle finalen 2019) fra Letland og TÝR fra Færøerne!

"At få TÝR i toppen af programmet for 2022 giver så meget mening. De er et af de stærkeste navne på den internationale viking metal scene og har turneret verden rundt. Bl.a. med både Trollfest og Moonsorrow, som vi havde på programmet det første år. De er en sværvægter inden for scenen og et absolut must for et folk/viking metal event som vores!
Jeg er samtidig glad for at kunne byde Varang Nord velkommen til Danmark for første gang. De kommer hele vejen fra Letland - kun for at spille dette show. Og I kan godt glæde jer. Jeg oplevede dem på tætteste hold, da de vandt finalen til den store Wacken Metal Battle i 2019 og lige siden har jeg villet have dem til Danmark, så alle folk metal fans herhjemme kan opleve den samme glæde ved deres liveoptræden, som jeg gjorde på Wacken. Disse to hovednavne - kombineret med de 4 stærkeste danske navne inden for genren, der alle udgiver nye albums i 2022 - håber jeg at alle viking/folk metal fans herhjemme vil glæde sig lige så meget til i Pumpehuset til næste år, som jeg gør!!" Talsmand
, Søren Weiss


UDGÅRDSFEST 2022 PROGRAM:

TÝR (FO)
De behøver nærmest ikke en introduktion. Der findes ikke dén folk/vikingmetal fan der, med mjødhornet hævet højt, ikke har skrålet med på klassiske folk-hymner som "Ramund Him Unge", "Hold The Heathen Hammer High" og "Sinklars Visa". Det bliver nærmest ikke mere klassisk melodisk viking metal end med de færøske viking metal helte i TÝR og vi glæder os til, omsider, at kunne byde dem velkommen, når de sætter sejl fra Færøerne, krydser Atlanten og ligger langskibet til ved Pumpehuset i 2022.  

SVARTSOT
Så er det endelig blevet tid til, at vi omsider kan byde Svartsot velkommen til UDGÅRDSFEST. De er og bliver kongerne af dansk folkmetal og har været det siden 2005! Derfor er det da også en stor fornøjelse, at kunne annoncere dette band lige netop nu, hvor de har offentliggjort udgivelsen af deres nye album "KUMBL" til februar 2022. Det er dermed et totalt albumaktuelt Svartsot der går på scenen til Udgårdsfest. 

VANIR
UDGÅRDSFESTS helt eget husband? Noget kunne godt tyde på det. Vanir er inviteret tilbage til UDGÅRDSFEST I 2022. Denne gang dog med et helt, helt nyt album i ryggen der udgives i foråret 2022. Med et helt nyt album er vi naturligvis nødt til at invitere de danske viking metallere tilbage på dén scene hvor de før har beriget os med fantastiske koncerter på UDGÅRDSFEST. 

HEIDRA
Dansk viking/powermetal! Bandet der siden dannelsen i 2006 har beriget os med EP'en "Sworn to Vengeance" fra 2012 og de to fuldlængder hhv. Awaiting Dawn fra 2014 og "The Blackening Tide" fra 2018 ved hvordan et episk og melodisk vikingmetal show skal gøres! Bandet har turneret Europa tyndt både med Ensiferum og Fleshgod Apocalypse og er senest netop vendt hjem fra en stor Europa tour med Omnium Gatherum og Hamferd. Nyt album udkommer i 2022!

VARANG NORD (LV)
De blæste alt og alle bagover, da de i 2019 vandt årets helt store finale til Wacken Metal Battle på Wacken. Nu kommer bandet fra Letland endelig til Danmark for at vise hvordan dansevenlig folkmetal fra Letland skal skæres! I kan godt glæde jer til en helt unik og eksklusiv optræden fra et band, der aldrig før har spillet i Danmark. 

TROLD
Trolden er ude! Og et nyt bekendtskab på den danske folkemetal scene er dermed en realitet! Trold spiller folkemetal med et drilsk smil, som med garanti sparker festen i gang direkte fra de store, mørke danske skove.
Trold har sine rødder solidt plantet i den nordiske jord, hvor inspirationen hentes fra et væld af eventyr og mytologier. Kæmper, guder, skovens dyr og havets forunderlige verden er blot nogle af de steder, Trold tager lytterne med. Når troldene er på scenen, kan du være sikker på, at festen starter, og det gode humør bliver sparket i gang.

Foruden de annoncerede navne kan publikum se frem til et nyt indslag med Laura Bech (ex. Huldre) og hendes hold af skønne folkemusikanter. For ikke at glemme mjød i lange baner og nordisk kunst og kultur til UDGÅRDSFEST 2022

UDGÅRDSFEST 2022 afholdes i Pumpehuset D. 30 september!
Se mere på facebook.com/udgaardsfest 

Billetsalg:
299 kr. for billet
399 kr. for billet inkl. Udgårdsfest t-shirt (udleveres på festivalen)
449 kr. for billet inkl. Udgårdsfest t-shirt & patch (udleveres på festivalen)

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .