Udkants Game Jam '18

23 nov 2018 kl. 12:00 - 25 nov 2018 kl. 18:00

Den Fynske Spilfabrik, Stationsvej 69, 5792 Årslev


Lær at arbejde i verdens mest populære game engine inden du jammer! Tjek vores Unity-kursus ud her.

Udkants Game Jam '18

Lav dit eget spil på 48 timer og mød nye mennesker med samme interesse for spil som dig!

  • Dato og tidspunkt: Fredag d. 23. november - søndag d. 25. november
  • Sted: Den Fynske Spilfabrik

Lær en masse talentfulde, håbefulde og spilinteresserede mennesker at kende, når vi åbner dørene for Udkants Game Jam '18 på Den Fynske Spilfabrik. På kun 48 timer skal du og din gruppe udvikle, designe og opbygge jeres spil i en spilmotor. Hvis du/i har deltaget i spilfabrikkens Unity-kursus, vil dette redskab være oplagt at bruge. Men der er frit valg på alle hylder - om end det så er Unreal, CryEngine, Godot eller noget helt fjerde.

Til Udkants Game Jam '18, vil der være mulighed for overnatning, kreativ udfoldelse og networking under opsyn af hjælpsomme og rare vagter hele weekenden.

Mere info om program, dommere og præmier følger.

Deltagerkrav: For at være med skal du være fyldt 18. Du kan være med ligegyldigt hvor lidt eller meget erfaring du har med spiludvikling - det vigtigste er, at du har interessen og gåpåmodet. Da vi holdt Global Game Jam '18 havde vi eksempelvis én med, som aldrig havde prøvet kræfter med programmering. Til gengæld var hun vanvittigt dygtig til at tegne og male - hvilket resulterede i, at hendes gruppe fik lavet det rigtigt fine spil Lily (se det her).

Regler:

  • I har 48 timer til at udvikle spillet.
  • I må kun lave 1 spil pr. gruppe.
  • Max 5 personer pr. gruppe.
  • Spillet skal overholde det givne tema.
  • Alle programmeringssprog / game engines er tilladt.
  • Brug af royalty-free assets og biblioteker er tilladt.
  • Spillet afleveres som .exe eller skal kunne gøre i en browser.

Transport: Med tog tager det 14-17 minutter fra Odense Banegård til Årslev St. Herfra er der 3-5 minutters gang til Den Fynske Spilfabrik. Hertil er der hurtig og nem adgang fra motorvejen.

Mad: Den Fynske Spilfabrik giver snacks hele weekenden og aftensmad fredag aften. Ellers sørger man selv for mad. Kun 10 minutters gang fra lokalerne ligger Rema1000, og der er adgang til køkken med køleskab, mikrobølgeovn, ovn, opvaskemaskine og service. Hertil har byen 2 pizzariaer.

Overnatning: Det er muligt at overnatte. Man skal dog selv medbringe liggeunderlag og sovepose. Det er selvfølgelig også tilladt at sove hjemme, og så komme tilbage dagen efter både fredag-lørdag og lørdag-søndag.

Udstyr: Man medbringer selv det udstyr, som man skal bruge i spiludviklingen.

Spørgsmål og kontakt: Har du spørgsmål af nogen som helst art, skriv da til fleur@denfynskespilfabrik.dk eller skriv på vores facebookside: https://www.facebook.com/denfynskespilfabrik/

Game Jam

DKK 100,00