eventet sluttede

UDSAT. Debattonen på de sociale medier

DKK 180,00

Sted

Dato

07 apr 2022 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

NB. Arrangementet er udsat. 

Hvordan skaber vi bedre debatforhold?

Hvad er konsekvensen af den grove debattone, vi lige nu oplever på de sociale medier?

Hvorfor er den den opstået og hvordan vi skaber bedre forhold, så flere tager del i den demokratiske debat og mistillid og misinformation minimeres?

Mange trækker sig fra dialogen, når tonen bliver hård og usaglig - men hvem har så magten over det, der formidles via debatten? 

Hvad er mediernes ansvar, når der formidles nyheder - er tonen også her unødvendig hård og hvad kan man gøre anderledes? 

Det debatterer vi sammen med dig og det oplagte ekspertpanel, bestående af: 

Jasper Dyg, Direktør, Public Image

Daniel Nyboe Andersen, Politiker, Radikale Venstre & Direktør, Danske Fagkonferencer

Nikolaj Boddum Pedersen, Social Media Manager, Region Nordjylland

Arrangementet er inkl. let forplejning. 

Debatten modereres af Sina Harbo, Stifter & Ejer, Perspektivet Interessenetværk 

Hvem er vi ?

Perspektivet Interessenetværk er et åbent fællesskab, der skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Hver måned popper netværket up i en nordjysk virksomhed og sætter spot på et aktuelt emne relateret til vores arbejdsliv sammen med et skiftende ekspertpanel.

Ubenyttede billetter kan benyttes til årets øvrige netværksarrangementer - men refundering gives ikke.

Arrangør

Lokation

Public Image Public Image, Boulevarden 24, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .