Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Udsendt Af Danmark LIVE på den Hirschsprungske Samling

Afholdt event

Udsendt Af Danmark LIVE på den Hirschsprungske Samling

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

19 jun 2024 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom til ”Udsendt Af Danmark – LIVE” på det smukke museum Den Hirschsprungske Samling i samarbejde med landsorganisationen Danmarks Veteraner.

På denne aften tager vi med tre veteraner og en pårørende med tilbage til en række af de forskellige missioner, som Danmark har deltaget i siden 1948. Vi inviterer til en aften, hvor du kan opleve krigen i kunsten, men også få sat et nutidigt perspektiv på, hvad det vil sige at være soldat og udsendt til verdens brændpunkter.

Her vil du vil møde fire vidt forskellige personer: en feltpræst, en soldat, en sygeplejerske og en pårørende. Deres missioner spænder fra starten af 1990´erne og helt frem til i dag. Du kommer til at blive klogere på deres styrker og sårbarheder - og noget af alt det andet, de har fået med hjem i bagagen. Og vi møder også erfaringerne fra at stå på sidelinjen som pårørende.

Arrangementet finder sted i anledning af udstillingen ”SOLDATER. Kunsten og danskerne i krig 1848-1864”. Udstillingen viser, at det være udsendt eller pårørende til en soldat ikke er en ny erfaring.

Vi glæder os til at se dig!

Program:

18.00 –19.00: Ankomst og mulighed for at se udstillingen ”SOLDATER. Kunsten og danskerne i krig 1848-1864”

19.00: Velkomst og lidt om baggrunden for udstillingen, de slesvigske krige og deres relevans for i dag

19.10: Kort præsentation ved Danmarks Veteraner, landsformand Carsten Rasmussen og Ann-Christina Salquist vil sætterammerne for live-arrangementet

19.15: Fire veteraner fortæller deres personlige historie - de har hver deres unikke historie og tager udgangspunkt i fire vidt forskellige missioner

20.15: Kort pause med lidt til ganen

20.30: Spørgsmål og afrunding

21.00: Tak for i dag

Lokation

Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .