Event aflyst

UDSOLGT: "Bobo Moreno synger Sinatra" m/A Very Big Band

DKK 49,00 - DKK 99,00

Sted

Dato

28 apr 2021 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

KONCERTEN ER UDSOLGT ;-)


”Bobo Moreno synger Sinatra” i Tølløse! 

Crooneren Bobo Moreno bliver ved denne koncert bakket op af intet mindre end "A Very Big Band" under ledelse af Ole Kock Hansen.
Publikum vil i løbet af koncerten blive taget med på en tur rundt i "Ol' Blue Eyes" store sangkatalog, der bl.a.tæller disse store evergreens: "The Lady is a Tramp", "Fly me to the moon", "I've got you under my skin" og "Come fly with me" - alle numre, der ligger perfekt til Bobo Morenos stemme og big bandets swingende stil.
Som opvarmning til koncerten vil Sejergaardsskolens Big Band spille et par numre alene og sammen med A Very Big Band.

Der kan købes kaffe/te, vand, sodavand og lidt snacks i caféen i Hallen.

Inden koncerten vil det være muligt at indtage aftensmaden for kun 75,-kr. i Sejergaardskolens Samlingssal. Menuen er mørbradgryde med tilbehør og årstidens salat. Der vil desuden være en vegetarisk variant af mørbradgryden. Der vil være mulighed for at købe vin, øl og vand til maden.

Aftenens program:

17.30: Spisebilletten kan indløses i Samlingssalen (NB:købes separat)
ÆNDRET: "Corona-boxen" udleveres i Hallen fra kl. 18.00

18.00: Dørene åbnes til koncerten i Hallen

19.00: Sejergaardsskolens Big Band underholder sammen med "A Very Big Band" under ledelse af Ole Kock Hansen.

19.45: "Bobo Moreno synger Sinatra" sammen med A Very Big Band

Vi forventer at slutte ca. 20.45.

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal (med indkørsel fra Møllevej). Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade)

BEMÆRK, at der er unummererede siddepladser - og at der ikke kan købes alkoholiske drikkevarer ved koncerten.
Når der meldes udsolgt, så tilmeld dig gerne uforpligtende ventelisten, der kommer i brug i tilfælde af, at der åbnes for yderligere salg. 

Arrangør

Privatskole med stort fokus på musik!

Lokation

Sejergaardsskolen Privatskole Sejergaardsskolen Privatskole, Sejergårdsvej 2, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .