Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udsolgt: Byg dit eget kamera. Camera obscura workshop

Afholdt event

Udsolgt: Byg dit eget kamera. Camera obscura workshop

Fra DKK 299,00

Beskrivelse

På workshoppen bygger du dit eget kamera ud af en dåse eller en papæske og fotograferer med dette direkte på gammeldags fotopapir som før det digitale kamera. Vi tager billeder af klassiske københavnermotiver i nærheden af museet og derefter fremkalder vi fotografierne i mørkekammer. Vi undersøger fotografiet i dets simpleste form og skaber nærværende S/H-fotografier. Fotografier taget med et sådan camera obscura giver ofte både overraskende effekter og er ret kunstneriske i deres udtryk. Ved Grafisk konservator og billedkunstner Sille Juline Høgly Petersen samt billedkunstner Ole Jauch. Workshoppen kræver intet forudgående kendskab til området. Fra 16 år.

Kunstneren Paul Fischer (1860-1934) tog et hav af fotografier, som han brugte som forlæg for sine billeder. I anledningen af Københavns Museums særudstilling ”Paul Fischer – Byen i sit bedste lys” indbyder museet i vinterferieugerne til workshops, der sætter fokus på kunstnerisk brug af fotografiet.

Pris inklusive materialer. Begrænset antal deltagere.

Lokation

Københavns Museum Københavns Museum, Stormgade 18, 1555 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer