spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

UDSOLGT! Digterens værksted 2: Signe Gjessing & Molly Balsby

Afholdt event

UDSOLGT! Digterens værksted 2: Signe Gjessing & Molly Balsby

Fra Gratis

Sted

Dato

23 aug 2020 kl. 13:00 - 15:30

Beskrivelse

Er du nysgerrig på arbejdsprocesserne i digterens værksted, hvor tekster bliver til? Så er du inviteret indenfor i Poesiens Hus. 

Denne gang er det de to digtere Signe Gjessing og Molly Balsby der læser op af nye, endnu ufærdige tekster, afprøver og diskuterer dem med os i publikum og hinanden. Vi får dermed et eksklusivt indblik i deres personlige skrive- og læsepraksis.
Du opfordres til at medbringe din egen notesbog og pen, da digterne også medbringer en lille skriveøvelse. 

Velkommen i huset!

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.


Om forfatterne:
Signe Gjessings forfatterskab udvikler sig med en naturgiven lydhørhed over for de konsekvenser, en poetisk handling medfører: en udlængsel i debutdigtsamlingen Ud i det u-løse fører åbninger af rum med sig i forfatterskabets næste to bøger, og en nysgerrighed over for rummets grænser bliver til en dekonstruktion af billedets stoflighed, som åbner op for et refleksionspræget rum- og lydløst sted i den nyligt udgivne Tractatus Philosophico- Poeticus. Det er ikke muligt for Signe Gjessing at vende om: Out of the blue / and into the black / They give you this / though you've paid for that
Molly Balsby er uddannet fra Forfatterskolen 2011-2013 og udgav i 2018 digtsamlingen Ponyprivilegiet, som hun modtog Munch- Christensens debutantpris for i 2019. Underviser i kreativ skrivning på en række gymnasier og højskoler.


Digterens værksted er 3 arrangementer i løbet af sensommeren 2020. 

Til Digterens værksted 1 (d. 15. august) præsenterer vi Sophia Handler & Linus Carlsen 👉 https://www.facebook.com/event... 

Til Digterens værksted 3 (d. 19. september) får vi selskab af Glenn Christian og René Jean Jensen.

Medlemsskab af Poesiens Hus giver gratis adgang til alle arrangementer i både Poesiens Hus og LiteraturHaus. Kan købes via http://poesienshus.dk/bliv-med...

Arrangør

Poesiens Hus er et omverdensvendt poesihus, der skaber rum for lyrik, for alle:

Via poetiske arrangementer og fællesskaber, læse-og skriveværksteder og Poesiens Bus, får vi poesien ud i hele landet og Norden. Poesiens Hus har hjemme i Møllegade 7 på Nørrebro i København, hvor vi deler hus med LiteraturHaus. Hér har vi både arrangementer i Caféen i kælderen, og i den smukke festsal. Hvor arrangementet foregår, fremgår i arrangements-tekst. #altidmerepoesi

Lokation

Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .