Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

UDSOLGT! Digterens værksted 3: Mads Eslund & René Jean Jensen

eventet sluttede

UDSOLGT! Digterens værksted 3: Mads Eslund & René Jean Jensen

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

19 sep 2020 kl. 14:00 - 16:30

Beskrivelse

Er du nysgerrig på arbejdet i digterens værksted, hvor tekster bliver til❓

Denne gang er det de to digtere Mads Eslund og René Jean Jensen, der læser op af nye, ufærdige tekster. De afprøver og diskuterer dem med os i publikum og hinanden. Vi får dermed et eksklusivt indblik i deres personlige skrive- og læsepraksis.

Medbring din egen notesbog og pen, da digterne også medbringer en lille skriveøvelse

Velkommen!

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

––

💜 Om forfatterne 💜

Mads Eslund...f. 1975, er uddannet fra Forfatterskolen i 2003. Han har igennem en årrække undervist på skrivelinjen på Testrup Højskole og er nu afdelingsleder og mentor ved Talentskolens forfatterlinje, Dansk Center for Kunstnerisk Talentudvikling, Næstved. Eslund har senest udgivet Quattro stagioni på forlaget Tredje september.

René Jean Jensen...f. 1971, er digter, oversætter og redaktør ved Forlaget Basilisk. Han har bl.a. oversat Robert Walser, Thomas Bernhard, Ola Julén, Yoko Tawada. Seneste udgivelse er digtsamlingen 'I nat bar jeg Caligula' på Gyldendal i 2019.

––

💵 Billetter 💵
50 kr. for ikke-medlemmer
Gratis for medlemmer af Poesiens Hus og tilmelding, kræver blot tilmelding via billetlinket.

––

🏠 Medlemsskab 🏠
Medlemsskab af Poesiens Hus giver gratis adgang til alle arrangementer i både Poesiens Hus og LiteraturHaus. Kan købes via http://poesienshus.dk/bliv-med...

--

Digterens værksted er 3 arrangementer i løbet af sensommeren 2020.

Til Digterens værksted 1, d. 15. august fik vi selskab af Sophia Handler og Linus Carlsen 👉 https://www.facebook.com/event...

Digterens værksted 2, d. 23. august præsenterede vi Signe Gjessing og Molly Balsby 👉 https://www.facebook.com/event...

Lokation

Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .