UDSOLGT!!! Inspiration fra USA: Sådan bruger verdens største tv-stationer sociale medier til live-events

eventet sluttede

UDSOLGT!!! Inspiration fra USA: Sådan bruger verdens største tv-stationer sociale medier til live-events

Billetter fra Gratis

Dato

23 feb 2016 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT!!!

De sociale medier er efterhånden blevet en uundværlig del af tv-oplevelsen. Derfor inviterer DONA 23. februar til inspirationsoplæg med en af branchens skarpeste.

Josh Sugerman er Customer Partner hos Spredfast, der bygger socialtv-løsninger til blandt andre CNN, HBO, BBC, American Idol, Brit Awards, Paramount, NBA, NFL og NBC Universal for at nævne nogle få.

Sugerman flyver ind fra Texas for at vise det sidste års bedste eksempler på socialt fjernsyn. Både fra hos egne kunder og hos konkurrenternes.

Det bliver en inspirerende time med det bedste i socialt tv fra hele verden. Der vil også være tid til spørgsmål.

Arrangementet koster 100 kroner, men er gratis for medlemmer af DONA. Husk, at få en billet, da der er et stærkt begrænset antal.

Bliv medlem af DONA ved at overføre 500 kroner til 50243386 på Mobilepay (husk at notere e-mail og adresse i kommentarfeltet). Du kan også sende en mail med navn og kontaktoplysninger. Du kan også vælge at købe en billet til 500 kr. Så har du fri adgang til alle DONA-events i hele 2016.

Bolius.dk stiller venligst lokaler til rådighed i hjertet af København.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .