Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

(UDSOLGT) Nytårsfest 2023 m. Salsa, Bachata & Kizomba Lounge / New Years party w. Salsa, Bachata & Kizomba

Afholdt event

(UDSOLGT) Nytårsfest 2023 m. Salsa, Bachata & Kizomba Lounge / New Years party w. Salsa, Bachata & Kizomba

Fra DKK 699,00

Sted

Dato

31 dec 2023 kl. 17:00 - 01 jan 2024 kl. 03:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Nytårsaften 2023 i Casa Bailar

Efter opfordring fra flere elever, gæster i Casa Bailar samt et af brag af en nytårsfest sidste år, har vi valgt at holde nytårsaften med mad og dans i Casa'en igen!!! 

Vi lægger op til endnu en uforglemmelig aften med show, animation og hygge. Vi pynter selvfølgelig op og sørger som altid for fantastisk festlige rammer.

Man skal ikke have partner med for at kunne deltage (men medbring gerne dine dansende og ikke - dansende venner, kolleger og naboer). Det er heller ikke et krav, at man skal være elev hos os eller medlem. Men det er en fordel at købe Casa Bailars Medlemskab

PROGRAM:

Kl. 17.00 dørene åbner og vi ruller den røde løber ud 

Kl. 17.30 velkomst & velkomstdrink

Kl. 18.00 Dronningens nytårstale

Kl. 18.30-22.30 Middag (der må gerne danses under maden)

Kl. 22.30 Dansegulvet åbner og vi giver den gas med Bachata & Salsa i den stor sal med DJ, og Kizomba, Urban kizz og Semba i Kizomba loungen

Kl. 00.00 Kransekage og champagne / hyldeblomstsaft & måske med en lille cigar.

Kl. 02.00- ish slutter festen (hvis gæsterne ellers vil hjem)

BILLETTER:
Pris 699,- festbillet inkl. velkomstdrinks, 3-retters menu, kaffe, te & snacks pr. kuvert. Der vil desuden være champagne og kransekage kl. 00.00. Gratis parkering og garderobe (dog under eget ansvar). Medlemmer betaler henholdsvis 649 kr. 

Der er mulighed for vegansk og vegetarisk mad (799 kr pr. kuvert/medlemspris 749 kr.).

BAREN:
Der vil som altid være mulighed for køb af drikkevarer i baren til vores fantastiske netto-priser. 

Sted:
Industrivej 44 C i kld, 4000 Roskilde

OBS:

 • Da vi holder festen som lukket arrangement, er det denne aften ikke muligt at købe dansebilletter eller billetter ved døren.
 • Husk indendørs sko
 • Minimum deltagere 50 personer (hvilket vi er op over nu & max antal deltagere 90 personer inkl. personal
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.
 • Senest tilmelding senest den 20. december. TILMELDING ER BINDENDE. Man er velkommen til at sælge billetten videre til anden part, men under eget ansvar.
 • Er vi nødt til at aflyse gives der besked herom senest d. 23.12.2023. Pengene refunderes pengene 2-5 hverdage herefter (minus billetto gebyrer).


Arrangør

Uanset om du ønsker et klargjort middagsbordet til gæster, eller skal afholde en stor temafest i firmaregi, så kan CB- Event hjælpe. Derudover afholder vi jævnligt diverse arrangementer med og omkring musik & dans. 

Lokation

Casa Bailar Studio Casa Bailar Studio, Industrivej 44 C, Kld., 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .