UDSOLGT "Peter Pirat og katten i tønden - en barok SøRøverhistorie" - Fastelavnskoncert med Camerata Øresund

eventet sluttede

UDSOLGT "Peter Pirat og katten i tønden - en barok SøRøverhistorie" - Fastelavnskoncert med Camerata Øresund

Billetter fra DKK 45,00

Sted

Dato

26 feb 2022 kl. 11:00 - 11:45

Beskrivelse

Koncerten er udsolgt. Vi henviser til koncerten Peter Pirat en Barok SøRøverhistorie med Camerata Øresund i Unitarernes hus søndag d. 27./02 kl. 10.30.
Oplev en særlig fastelavnskoncert med Barokorkesteret Camerata Øresund. Med fortælling og medrivende barokmusik inviteres børn og voksne på en rejse gennem de fire årstider. En rejse sammen med Peter Pirat og sørøveren Vivaldi, der møder mange spændende og udfordrende strabadser på sin vej mod det varme Costa Barocca.

Store som små bliver guidet igennem barokmusikken toner. Vi indleder og afslutter med Fastelavns sange og så får man en dejlig fastelavnsbolle med på vejen. 

Alle er velkomne i deres flotteste fastelavnskostumer! 

Koncerten er for børn i alderen 3 - 99 år. 

Medvirkende
Barokorkesteret Camerata Øresund

Program 
Musik fra Vivaldis "De fire aarstider", Telemann, Biber, folk

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .