Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

UDSOLGT // Spøgelsesverdener hos Søren Ulrik Thomsen og Jokum Rohde

Afholdt event

UDSOLGT // Spøgelsesverdener hos Søren Ulrik Thomsen og Jokum Rohde

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

26 nov 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Denne aften kan du for første gang i Poesiens Hus møde den legendariske forfatter Søren Ulrik Thomsen og den særegne og anmelderroste forfatter og dramatiker Jokum Rohde. Der vil være oplæsninger og samtale. Emnet for aftenen har Thomsen og Rohde selv valgt: ’Spøgelsesverdener’ i de to forfatterskaber. De to forfattere har været venner i mange år og er vant til at optræde sammen, så vi er sikre på, at det nok skal blive en interessant, inspirerende og måske endda gruopvækkende samtale.

Vi passer naturligvis på hinanden, holder afstand og spritter af.

Der er kun 50 pladser, så skynd dig at købe billet.

Arrangementet er støttet af statens kunstfond.


Om forfatterne:

Søren Ulrik Thomsen har i alt udgivet syv digtsamlinger, siden 1981, hvor han gjorde sig bemærket med debuten Cityslang. Derudover har han udgivet en række essaysamlinger samt to albums med poesi- & musikgruppen Det Glemte Kvarter. Man kan roligt kalde ham for en af Danmarks mest anerkendte digtere. Han har modtaget en lang række priser og legater herunder: Otto Gelsted Prisen (1985), Aarestrupmedaljen (1991), Weekendavisens Litteraturpris (1991), Statens Kunstfonds livsvarige ydelse (1995), Søren Gyldendal Prisen (2015), Modersmålsprisen (2016).
Seneste udgivelse er En hårnål klemt inde bag panelet, essays og digte (Gyldendal 2016).

Peter Nielsen skriver følgende om bogen i Information:

Thomsen er en distancemester, og sådan en er ikke kæk med det nyeste nye, men befinder sig på behørig afstand. Han er en iagttager af undtagelsen, afvigelsen, af flertydigheden og ikke mindst, hvis det ord fandtes, af flertidigheden og af de glemte spor af andre virkeligheder.

Og Lars handesten skriver i Kristeligt dagblad:

Søren Ulrik Thomsens nye bog ”En hårnål klemt inde bag panelet” rummer et væld af erindringer, strøtanker, anekdoter, aforismer og prosadigte, der hver især sprogligt er bundne som perfekte slipseknuder,


Jokum Rohde er både dramatiker og forfatter. Han har udgivet dramaer, romaner, essays og noveller og har over 30 opførte dramatiske værker bag sig fra 1993 til i dag; og han har sin helt egen særlige stil og univers. Rohde har modtaget flere hæderspriser. Blandt andet har han modtaget Marguerite Viby-prisen (1997), Carlsbergs Idé-legat (1999), Johannes Allen-prisen (2005) og Reumert-prisen som Årets Dramatiker (2005). Han seneste udgivelse er essaysamlingen Modkørende (Gyldendal 2018)

Tue Andersen Nexø skriver i Information:

Dramatikeren og forfatteren Jokum Rohde længes efter det sug, der åbner nuet mod noget andet, noget dunklere – mod en slidt fortid, der kommer til syne som ruiner eller som dæmoner. Den flakker rundt som ekkoer i den fælles erindring, fortiden, og den er ikke bare det, der foregik for ti eller tyve eller hundrede år siden. Den er også en åbning mod en voldsommere eksistens, en mytisk eller heroisk eller selvødelæggende måde at være på.

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .