Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udsolgt. Usynlig arkæologi - Dianakultens mysterier

eventet sluttede

Udsolgt. Usynlig arkæologi - Dianakultens mysterier

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

15 sep 2022 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Usynlig arkæologi - Dianakultens mysterier - UDSOLGT

15. september kl. 19.30-20.30

Stå ansigt til ansigt med jagt- og frugtbarhedsgudinden Diana, når du i en musikalsk performance lecture indvies i Dianakulten, som den tog sig ud for 2.500 år siden i antikkens Rom.

Skuespiller Camilla Lau og Valby Vokalgruppe optræder live på aftenen. I sammenspil med et specialdesignet lydspor skabes en forestilling, hvor alt det, der er forsvundet fra den antikke verden – lyde, lugte og farver – genskabes for en enkelt, magisk aften på Glyptoteket.

Lydforestillingen er baseret på arkæolog Cecilie Brøns’ forskning og udviklet af filminstruktører Sun Hee Engelstoft og Ina Lindgreen samt lyddesigner Peter Albrechtsen. Musikken er skabt af Valby Vokalgruppe, der sammen undersøger, hvad det er muligt at gøre med stemmen, og bevæger sig gennem trancelignende rytmiske mønstre, smukke melodier, improvisationer og helt stramme kompositioner.


VALBY VOKALGRUPPE

Valby Vokalgruppe består af Lil Lacy, Cæcilie Trier og Anja Jacobsen. Musikken er komponeret af Anja Jacobsen ud fra Glyptotekets forskning og professor Armand D’Angours arbejde med antikkens musik. Han har bl.a. rekonstrueret et af de tidligst kendte partiturer af Athenaeus Paean (127 fvt.), indhugget i sten, samt melodien til Euripides’ Orestes-kor.


CAMILLA LAU er skuespiller og har tidligere spillet med i Kastanjemanden, Herrens Veje og Journal 64.


SUN HEE ENGELSTOFT er fotograf og dokumentarinstruktør. Engelstoft er bl.a. kendt for den anmelderroste dokumentarfilm ’Forglem mig ej’ (2019).


INA LINDGREEN er filminstruktør og sanger - bl.a. kendt fra bandet Darkness Falls. 


PETER ALBRECHTSEN er uddannet tonemester og prisvindende lyddesigner på en lang række spillefilm i Danmark og Hollywood.

CECILIE BRØNS er klassisk arkæolog og en af verdens førende forskere i den sanselige oplevelse af antik skulptur; hvordan den er blevet hugget, bemalet og iklædt tekstiler, smykker og smurt med parfume. Derudover arbejder hun med, hvordan skulpturerne blev oplevet af den antikke beskuer – hvilke lyde, hvilke dufte og hvilket liv, skulpturerne var omgivet af.

Vær opmærksom på, at du som gæst får høretelefoner på, og der vil være parfume i salen.


Tak for generøs støtte

Projektet er støttet af Bikubenfonden, Carlsbergfondet og Statens Kunstfond.
Arrangementet er en del af historie- og kulturfestivalen Golden Days under temaet Queens.

Pris
Voksne: 145 kr.
Under 27/studerende med gyldigt studiekort: 115 kr.
Årskortholder/under 18 år: 30 kr.

Billetter købes via Billetto her.


Billetten inkluderer entrébillet til museet hele dagen. I Picnic kan du spise lækker aftensmad eller nyde gode glas. Husk at reservere bord her.

Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Køb dit årskort her, og få fri entré til Glyptotekets udstillinger og udvalgte arrangementer.

Arrangør

Ny Carlsberg Glyptotek is an art museum of international stature in the centre of Copenhagen. The Glyptotek houses over 10,000 works of art, from the Mediterranean cradle of Western culture to the Danish and French art from the 19th and 20th centuries.

Lokation

Glyptoteket Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .