UDSOLGT! Zididada - fest og glæde og reggae og sol til alle!

29 feb 2020 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Station, Solbjergvej 3A, 2000 Frederiksberg

Intimkoncert - Zididada spiller mørket væk!  


ZIDIDADA 2019  “Du ved sikkert godt, hvem de er, og hvad de står for”- (men alligevel... 

ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse.   

Uanset, om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nord Sjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab. 

De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend. I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand.   

ZIDIDADA har løbende udgivet albums, og er i skrivende stund på vej med det 8. album. Med producer Carsten Mintman Mortensen ved roret, er bandet nu for første gang på vej med et dansk album!

Forsanger Jimmy Bacoll (før Colding) udtaler: “Lysten til at skrive danske sange har altid været tilstede, men vi har aldrig rigtig følt os rustet til at lave et udelukkende dansk album. Men med Mintman og lidt hjælp udefra på lyrikken mener vi klart, vi har et par stærke bud på glade, ubekymrede og lige ud af posen ZIDIDADA sange”.  

Drengene har efter singlen “Prinsesse”, der udkom i 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed. Foreløbig er de ude med singlerne “Lå Lå Lå” og “Sommersang”.    

Stilmæssigt er der ingen love og regler i ZIDIDADA, men reggae har altid stået bandets hjerte nær. Og samtidig har festen altid været det centrale omdrejningspunkt, og den fortsætter langt ud i fremtiden.   

Evig Sol!  

Guitar: Lars Maasbøl 

Trommer: Bjørn Jönsson 

Percusion: Lars Storck

Keyboard: Jakob Krausmann 

Bas: Anders Heidelbach

Voc: Jimmy Bacoll.

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETKØB!    

Vær opmærksom på, at billetsalget for koncerter lukker en time før koncertstart.     

Når billetsalget lukker, står der desværre UDSOLGT, men det behøver nødvendigvis IKKE være sandt. Det er blot en "ting", Billetto skriver, som ofte skaber forvirring.     

Det samme gælder madbilletterne! Når der står UDSOLGT ved madbilletterne, betyder det IKKE, at koncertbilletterne også er udsolgt.     

Salget for madbilletter lukker kl. 11 på dagen for koncerten.     

Vi holder altid en lille håndfuld billetter til salg i døren, men kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke er udsolgt.     

KONCERT & MAD    

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet.     

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.     

Vi kan ikke tilbyde veganermad.     

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her SENEST en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.     

Køkkenet åbner: 18.30         

Bordreservering: Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.  

Billet UDSOLGT
Dagens Gryde UDSOLGT