Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udstilling i Dansk Arkitektur Center

Afholdt event

Udstilling i Dansk Arkitektur Center

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

8 juni 2020 - 18 december 2021

Beskrivelse

Entrébillet til Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center er dit mødested for arkitektur, design og bykultur i Danmark. Med din entrebillet får du adgang til aktuelle udstillinger i DAC og til DAC Café. 

Bo bedre bæredygtigt 20. november 2021 - 18. april 2022 
Hvordan kan vi bo på mindre plads og mere bæredygtigt uden, at det går ud over livskvaliteten? Kan arkitektur påvirke danskerne til at bo bedre? Gå på opdagelse i et bofællesskab eller oplev en familiebolig til 4 på kun 37 kvadratmeter. Tegnestuen Vandkunsten har i over 50 år tegnet bofællesskaber, og deres værdier er mere aktuelle end nogensinde. 

Nålen i høstakken  17. september 2021 - 9. januar 2022 
Cecilie Manz er en af Danmarks mest anerkendte designere. Men hvilke overvejelser ligger bag et færdigt design? Og hvordan griber hun processen an? Udstillingen giver et unikt indblik i arbejdsprocesserne fra de bundne opgaver til de eksperimenterende projekter skabt på ‘frihjul’.

SAS Royal Hotel 21. april 2021 - 18. april 2022 
Verdens første designhotel fejrer sit 60-års jubilæum i 2020. SAS Royal Hotellet – nu Radisson Collection Royal Hotel – er en af Arne Jacobsens mest ikoniske bygninger.

Priser: 

Voksen: 115 kr.  
Børn (0-17 år) : Gratis.
Unge (18-25): 60 kr. 
Studerende: 60 kr.
Gratis med klubkort til DAC. Kan købes her

Kombi-billetter:

Familiebillet til 2 voksne + 2 børn inklusiv mad i DAC Café: 495 kr. 
Udstilling og mad:  mandag - fredag kl. 11-15: 225,- kr. Sælges kun i billetsalget, ikke online. 


Køb din billet her på siden eller ved ankomst i Dansk Arkitektur Center. Hvis du køber en billet, der inkluderer mad i DAC Café anbefaler vi, at du bestiller et bord. Du kan blive i udstillingen så længe du har lyst.


Vi glæder os til at se dig!


Læs mere om aktuelle og kommende udstillinger her 

Se menuen i DAC Café her 
Se åbningstider mm. her

Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

DAC i BLOX /DAC in BLOX 2020 Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .