spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Udstillingsåbning 50/50

Afholdt event

Udstillingsåbning 50/50

Fra Gratis

Sted

Dato

08 mar 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Tilmelding til åbning af portrætudstillingen 50/50. 

Den 8. marts, på Kvindernes internationale kampdag, åbner RAGNAROCK portrætudstillingen 50/50, der vil gøre op med uligheden i musikbranchen.


50/50 er en super-æstetisk portrætserie med billeder af 51 artister fra den danske musikscene. Nøgleord for projektet er ligestilling, diversitet og repræsentation.


”Et tilbagevendende argument fra branchen har gennem årene været, at de ikke signer, booker eller spiller kvindelige artister i lige så høj grad som mændene, fordi de “ikke er der”. Med dette projekt skaber vi et visuelt modargument, der helt konkret og meget simpelt viser, at der er masser af artister, der ikke er mænd. De er lige her!” Fortæller skaberne af projektet Merle Mejlby og Christina Jensen. 

Primær makeupartist på projektet er Stephanie Asi Brix.Der er gratis entré til åbningen, hvor der vil være bobler og musik, og skaberne af projektet vil fortælle lidt om tankerne bag.


Tilmelding nødvendig.

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .