Udstillingsåbning: POINT i Dreyers Arkitektur Galleri

08 nov 2018 kl. 16:00 - 18:00

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Kom til udstillingsåbning i Dreyers Arkitektur Galleri i DAC og mød næste bølge af dansk arkitektur. Tredje og sidste udstilling er med tegnestuen POINT. Kom og mød tegnestuen, oplev udstillingen og nyd en velkomstdrink. 

Mød den danske tegnestue POINT, der med sin udstilling ”Poetisk Pragmatik” omdanner Trappegalleriet i DAC til en totalinstallation og bringer dig helt tæt på sine projekter gennem Virtual Reality.  

POINT blev grundlagt i 2013 af arkitekterne Laust Sørensen og Michael Droob med visionen om at skabe poetisk arkitektur, der bidrager positivt til samfundet og menneskers livskvalitet. Tegnestuen har vundet flere priser i åbne konkurrencer inden for kultur, offentlige rum, arbejdspladser og boliger.

I Dreyers Arkitektur Galleri får tre arkitektvirksomheder frie hænder til at skabe deres egen udstilling. Det giver dig et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag og virkelighed, hvor der både er højt tempo og højt til loftet; og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd. 

De udvalgte arkitektvirksomheder i efteråret 2018 er LETH & GORI, WE architecture og POINT.

Dreyers Arkitektur Galleri er støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center.

Gratis billet til udstillingsåbning: Point i Dreyers Arkitektur Galleri

Salg lukket