Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Uffe Elbæks Masterclass

Afholdt event

Uffe Elbæks Masterclass

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

15 sep 2016 kl. 17:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Som inspirerende startskud for Alternativets kommunalvalgskampagner, og for at styrke den fælles fortælling i Alternativets mange nystiftede kredse, har vi fået Uffe Elbæk overtalt til at dele sine erfaringer som projektleder og politisk iværksætter med os alle sammen. I uge 37 vil han derfor tage rundt i landet og gennemføre fem masterclasses, hvor vi hører historien om Alternativets tilblivelse, og bliver introduceret til hans projekttænkning, ideer til konceptudvikling og det at motivere og lede frivillige.

Masterclassen vil være en god blanding af historiefortælling, gruppearbejde og modelopbygning. Alle der har lyst til at deltage er velkomne så længe der er ledige pladser. Hvis du vil varme mentalt op til masterclassen kan det anbefales at læse Uffe Elbæks bog Ledelse på kanten. Den er udsolgt i papirudgaven men kan selvfølgelig lånes på biblioteket eller købes som e-bog.

Der vil på aftenen blive serveret et økologisk vegetarisk festmåltid. Er man helst fri for dette, kan man købe en billet uden mad :)

Program for aftenen

17.00-18.30 - Uffes Masterclass 1. halveg

18.30-19.15 - Spisepause

19.15-21.00 - Uffes masterclass 2. halveg


Kontakt

Oliver Nani

//Forperson - Alternativet Vordingborg

+45 41 58 88 60

Vordingborg@alternativet.dk

www.facebook.com/alternativetvordingborg

Lokation

Festsalen - Gåsetårnsskolen afd. Iselinge, Chr Richardtsvej 33, 4760 Vordingborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .