spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Uformels Krebsegilde i Byhaven

Event aflyst

Uformels Krebsegilde i Byhaven

Fra DKK 550,00

Sted

Dato

11 aug 2019 kl. 13:00 - 20:00

Beskrivelse

Uformels krebsegilde

Helan går i Byhaven ved Pumpehuset, når Uformel inviterer til stort krebsegilde ved langborde d. 11. august. Glæd dig til en fuld eftermiddag, hvor vi starter med at iklæde os den helt store hagesmæk og mæsker os i Uformels store krebsemenu med rigeligt snaps på siden fra Copenhagen Distillery. Efterhånden som snapsen glider ned og stemningen op, vil svenske Max Scott fra Juuls Vin og Spiritus uddele lidt sanghæfter og sørge for at vi gennem fællessang kommer så tæt som muligt på den smukke svenske folkesjæl. Senere på eftermiddagen er der musikalske overraskelser i vente på vores udendørs scene i Byhaven.

❮ ♦☙ Menu ❧♦❯

Ceviche m. Chili/ingefær og friskost

Friske kogte krebs + grillede jomfruhummere

Salat, aioli og friskbagt surdejsbrød

Knækbrød og svensk prästost

Uformels krebsegilde: 550 kr./kuvert

Snaps, øl, vin og cocktails kan købes separat.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Byhaven - Pumpehuset Byhaven - Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .