UHØRT Festival 2020

eventet sluttede

UHØRT Festival 2020

Billetter fra DKK 180,00

Sted

Dato

03 sep 2020 kl. 17:00 - 06 sep 2020 kl. 02:00

Beskrivelse

UHØRT - Landets nyeste musik

Kom og oplev en perlerække af landets nyeste bands og solister d. 3.-5. september 2020 i København.

Er du interesseret i den allernyeste musik? Og vil du gerne snuse lidt til den musik, der kommer til at præge landets musikscene de kommende år?

UHØRT Festival præsenterer den allernyeste musik fra hele landet og bliver afholdt en gang om året i august i København. På UHØRT Festival kan du opleve både nye og spændende toner og genrer, og du går helt sikkert derfra med et nyt yndlingsband på playlisten...

UHØRT handler om det uhørte, der bør høres.

Der er musik for enhver smag, fantastisk, hygge, billige øl og god mad!

Festivalen tiltrækker normalt imponerende 2.500 mennesker, mens en lang række nye bands og solister fylder festivalpladsen med masser af energi, begejstring og nærvær, rock og ridsede guitar-riffs, buldrende bas og elektrobeats, eksplosiv sang, melankolsk folk, firser-synth, og meget andet.
I år vil der pga. corona-restriktioner være plads til i alt 1.500 mennesker, fordelt på 500 stk. pr. dag.


UHØRT Festival afholdes i år som én af sommerens få festivaler. Og i år starter vi festivalen én dag før, så den nu finder sted både torsdag d. 3., fredag d. 4. og lørdag d. 5. september.
Pga. de forventede begrænsninger på antal publikummer på pladsen ad gangen, vil der indtil videre kun blive solgt 300 billetter pr. dag - og der vil i år kun være éndagsbilletter til årets festival.
Der vil pt. være tale om siddende koncerter. Vi håber dog, at der bliver åbnet op for stående koncerter inden festivalen.

*Læs mere om musikken på www.uhoert.dk, samt på Facebook.

Link til festivalens FB-event: https://www.facebook.com/events/367229373949146/

Husk at følge UHØRT på Insta: uhoertdk

/ LINE-UP /
Alpas Ave
Askling
Blitzkrig
Blæst
Dying Hydra
Cherryhead
CHILI
Clovis
CRUISE
FABER
Føl som
FVN
GRETA
Henret
Himmelrum
HVAALL
HUNNID22
Kara Moon
Leizure
Lukas Vanggaard
Magnus Tempels
Marcus.wav
Marí
Mellow
mp.oxford
Natlyst
Niklas Runge
Persecutor
Pil
Poptones
Regarding Ambiguity
ROT AWAY
RUSIKA
Rýk
Simsey
She Said
Skt. DeLarge
Snask
Swash
Telos
TERESE
Trader

/ BILLETTER /

FORSALG:Pga. den aktuelle genåbning af landet, vil der udelukkende være éndagsbilletter til årets UHØRT Festival.

Billetprisen er:
Torsdag d. 3. september: UDSOLGT!
Fredag d. 4. september: UDSOLGT!
Lørdag d. 5. september: Kr. 180,-

NB! Hvis du er så heldig at finde en billet hos én billetkøber, som vil sælge til dig, så sørg for at klare billetoverdragelsen via support@billetto.dk, der sørger for, at billetten overdrages korrekt og uden snyd.

DØRSALG:Der er intet dørsalg

Fotograf på eventfotoet: EHB Fotografia
Band på foto: Blood Child, UHØRT 2019

Lokation

KPH Volume/Cph Skatepark KPH Volume/Cph Skatepark, Enghavevej 80-82, 2450 Kbh.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .