spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

UHØRT Præsenterer Aalborg: FVN / Persecutor / Rýk / Marí / SNASK

Afholdt event

UHØRT Præsenterer Aalborg: FVN / Persecutor / Rýk / Marí / SNASK

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

13 maj 2021 kl. 18:30 - 23:00

Beskrivelse

KOM MED TIL NYT OG UNIKT KONCERT-KONCEPT!

UHØRT Festival går sammen med 4 fantastiske spillesteder - Studenterhuset i Aalborg, Atlas i Aarhus, Posten i Odense og Amager Bio i København - om en helt unik koncertaften, hvor i alt 20 af landets nyeste navne præsenteres på de 4 spillesteder - på SAMME aften!
Alle 20 navne spillede på sidste års UHØRT Festival, der blev afholdt i sommers som landets eneste udendørs musikfestival over flere dage i 2020.
Efter et år med nedlukning er de nu igen klar til at give koncert for et musikinteresseret publikum.


Aftenens 5 koncerter er med:

/ FVN /
Med bagagen fuld af sassiness har FVN kurs mod stjernerne. Der er dømt girl power for alle pengene, når FVN sender os på en nostalgisk rejse tilbage til de glade 90’ere.
FVNs musik vil med garanti sætte gang i ethvert dansegulv, og med hendes sexy og selvsikre tekster og ørefængende beats er det svært andet end at få lyst til at feste til hendes musik. FVN er en stor fortaler for selvkærlighed og kombineret
med hendes pralende attitude, smitter hendes energi af på en hver.
“Jeg vil få andre til også at få det for fedt med dem selv. Alle skal føle sig som en bad bitch!”
Lyt med her: https://wasted.lnk.to/shit


/ Persecutor /
Det hårdtslående thrashmetal-band Persecutor sparker jeres døre ind, ører ud og kroppe op. Der er fuld smæk på Persecutor. Det ses både i deres dedikation til at hylde oldschool thrashmetal, men også i deres dedikation til sig selv som band og deres live performance.
Lyt med her: https://fb.watch/5124lt5Vi5/


/ Rýk /
Rýk udgav i Marts 2021 debut EP’en “Jonquille”, der konkluderede bandets første konstellation som shoegaze band. Derfor vil Rýk nu præsentere udelukkende nyt materiale i et revideret udtryk - hvor musikken nu venligst afspejler storhedsvanvid og det absolut modsatte. Der er skruet ned for melankolien og op for forstærkeren, når Rýk på ny vil rive de fremmødte rundt i manegen, og insistere på at man sagtens kan genremixe som man vil.
Lyt med her: https://rykgaze.bandcamp.com/album/jonquille-2


/ Marí /
Marí er aliasset bag sangskriver Linda Marí Josefsen. Hun er, med sin hjemsøgende vokal og minimalistiske sange med rødder i folk-musikkens verden, i besiddelse af en naturkraft, hvor det rolige og det rå på naturligste vis går hånd i hånd. I samarbejde med multi-instrumentalist Andreas Westmark (Get Your Gun, Hjalte Ross, Heathe) skubber de to sangene til nye projektive højder samtidig med, at de værner om den effektfulde styrke der findes i minimalisme, begrænsninger og stilhed.
Lyt med her: https://www.youtube.com/watch?v=cg1IilsBFS8


/ SNASK /
SNASK er en elektronisk duo, der dyrker den rå og industrielle mørke energi på en måde, der sjældent opleves på den danske musikscene. Live bliver numrene til i et legende og udforskende rum, hvor et væld af samplede lyde kombineres med analoge og digitale elementer på uventede og stemningsfyldte måder.
Lyt med her: https://artist.landr.com/music/672985480391


Følg med i arrangementet i Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/4136521686393515/

Arrangementet er støttet af Tuborgfondet

Arrangør

Lokation

Studenterhuset, 9000 Aalborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .