Uhrbrand, Lydom, Cahill - aka. ULC Trio - folk

11 jan 2020 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

Uhrbrand, Lydom, Cahill - aka. ULC Trio

ULC, som blev dannet i 1998, repræsenterer en musikalsk tæthed og erfaring, som kun opstår ved lang og dybtfølt kærlighed til de forskellige musikalske traditioner og sammenhænge, som har dannet grundlaget for deres musikalske engagement og virke igennem 25 år. 

Repertoiregrundlaget består af trad. dansk folkemusik fra det 17. århundrede, smukke og inciterende dansemelodier fra Fanø samt trad. musik fra fjerne destinationer som: Irland, Shetlandsøerne og Quebec. 

Da bandet tæller en af de bedste sangere indenfor genren, Séamus Cahill, er sange fra den irske sangtradition en naturlig, - og meget væsentlig del af repertoiret, ligesom swingmusikken har sin egen naturlige plads. Engagement, tæthed, erfaring og humor kombineret med nysgerrighed, åbenhed og betingelsesløs kærlighed til musik kunne være nogle af nøgleordene for denne koncert. 

Peter Uhrbrand: Violin  

Sonnich Lydom: Diatonisk harmonika og mundharmonika

Seamus Cahill: Guitar, irsk bouzouki og sang

KONCERT & MAD    

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:      

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.    

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.    

Vi kan ikke tilbyde veganermad.    

Bordreservering    

Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.