ULYSSES / Schallfeld Ensemble

DKK 60,00 - DKK 150,00

Sted

Dato

13 jun 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Schallfeld Ensemble fra Østrig opfører værker af unge komponisttalenter fra hele verden håndplukket af ULYSSES Network.

Ligesom sin mytologiske navnebror står ULYSSES Network for eventyrlyst og grænseløshed. ULYSSES Network er et projekt, der støtter unge komponister og musikere og forsøger at skabe grobund for samarbejde på tværs af landegrænser, kulturelle forskelle og sprogbarriere.

Denne koncert med det østrigske Schallfeld Ensemble, der er arrangeret i et samarbejde mellem ULYSSES Network og KLANG-Festival, er et glimrende eksempel på disse værdier. Schallfeld Ensemble har som selverklæret målsætning at agere ambassadør for unge, ukendte komponister, og komponisterne på programmet udmærker sig da også med en ganske lav gennemsnitsalder (34 år; rimeligt lavt i klassiske sammenhænge) og en imponerende nationalitetsmæssig spredning: Rusland, Argentina, Spanien, Italien, Danmark - et veritabelt internationalt topmøde.

26-årige Emil Vijgen har skrevet værket //INPUT_PULLUP; specielt til denne koncert. Den usædvanlige titel kommer fra programmeringssproget C++, hvori INPUT_PULLUP er en funktion, der sørger for, at en knap bliver ved med at være tændt, efter den er blevet trykket på. Et sjovt eksempel på, at inspirationen bliver hentet fra nogle radikalt anderledes steder hos de alleryngste komponister.

Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.
Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr
.

Aftenens anden koncert er PROJEKT HoMe med Duo Dan/Nie.

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her.

Program

Elena Rykova: Nyt værk (Uropførelse)
Joan Gómez Alemany: eros-tans-tngi-ugog-celö-esel
Santiago Diez Fischer: Nyt værk
Emil Vijgen: //INPUT_PULLUP; (Uropførelse)
Clara Iannotta: the people here go mad...

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .