Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ULYSSES VON ITHACIA

Afholdt event

ULYSSES VON ITHACIA

Fra DKK 75,00

Sted

Flere tidsrum

2 september 2023 - 3 september 2023

Beskrivelse

OPLEV HOLBERGS SJOVESTE OG SKØRESTE KOMEDIE UNDER ÅBEN HIMMEL.

Nu kan du opleve Teaterselskabet PSV’s opsætning af ULYSSES VON ITHACIA, når vi indtager amfiscenen ved Antikmuseet i Universitetsparken i Aarhus den 2. og 3. september. Tag madkurven under armen og nyd en skøn sensommeraften i Ludvig Holbergs gakkede univers.

---------------------------------------------------------------------------

Ludvig Holbergs ULYSSES VON ITHACIA er en komedie, hvor du ikke kan vide dig sikker på noget som helst! 

ULYSSES VON ITHACIA er en ener i Holbergs komediesamling. Komedien søger tilbage til de antikke myter – græske helte, fabeldyr samt guder og gudinder bliver allesammen kastet ind på scenen, hvor de bliver mødt af Holbergs genkendelige typegalleri til en kamp om, hvad der er op eller ned, sandt eller falsk, fakta eller fiktion.

Tag med på en rejse tilbage i tiden og oplev, hvordan denne komedie fra 1725 viser os, hvordan vi skal huske at orientere os i en verden, hvor glamour, selviscenesættelse og ”virkelighedsfilter” ellers kan spænde ben for os – det er hamrende aktuelt og hylende morsomt!

---------------------------------------------------------------------------

PRAKTISK OM FORESTILLINGEN

Forestillingen starter kl 17.00 og varer 2,5 time inkl. pause. I billetprisen medfølger lån af klapstol.

Medbring egne drikkevarer og madkurv. Der vil ikke være udskænkning i forbindelse med forestillingen.

Under forestillingen kan Antikmuseets toiletfaciliteter benyttes.

Lokation

Antikmuseet, Aarhus Universitet, Victor Albecks Vej 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .