Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

UMENNESKELIGE LUFTLAG / pianist Rolf Hind

eventet sluttede

UMENNESKELIGE LUFTLAG / pianist Rolf Hind

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

16 jun 2022 kl. 21:30 - 22:30

Beskrivelse

Den meget efterspurgte britiske pianist Rolf Hind har i fire årtier stået bag flere end hundrede uropførelser af værker af nogle af det 20. og 21. århundredes mest berømte komponister: Ungarske György Ligeti, amerikanske Elliott Carter, koreanske Unsuk Chin - listen er som sagt lang.

Til denne liste kan nu tilføjes danske Thomas Agerfeldt Olesen, der har skrevet værket Piano Sonata specifikt til Rolf Hind. Piano Sonata er en intens musikalsk undersøgelse og bearbejdning af melankoli. Thomas Agerfeldt Olesen skrev værket, mens han var dybt emotionelt påvirket af de voldsomme og altødelæggende skovbrande i Australien. At arbejde på en sonate mens verden bogstaveligt talt stod i brand føltes pludseligt underligt meningsløst; ting som toner, rytmer og musikalsk form virkede pludseligt ligegyldige.

Alligevel står værket tilbage i dag som en påmindelse om, at skønhed sommetider kan opstå i forsøget på at møde katastrofen med det sprog, man har til rådighed - uanset, hvor utilstrækkeligt dette sprog føles i situationen. "Allerførst i processen tænkte jeg ordet sonate, og straks hørte jeg en romantisk virtuos klavermusik kæmpe for livet i vores tids nærmest umenneskelige luftlag", fortæller komponisten selv. Det er måske netop, når katastrofen rammer, at vi har brug for, at musikken tager kampen op og kæmper for sit liv.

Program
Thomas Agerfeldt Olesen: Piano Sonata (2019)

Medvirkende
Rolf Hind

///

Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.

Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr


Aftenens anden koncert er NERVERNE ER GALERE END JEG / Projekt med Ly Tran

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her.

KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for klassisk samtidsmusik. I 2022 løber koncerten fra d. 9. - 18. juni med koncerter, performance, talks, film, og børne- og ungefestival i hele København.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .