Unbuild Space x Københavns Radiobiograf: Lyt til Sydhavnen

24 mar 2018 kl. 11:30 - 13:30

Havnebadet Sluseholmen , Ben Websters Vej 69, 2450 København


Hop med ombord, når Unbuild Space og Københavns Radiobiograf inviterer til podcastlytning til vands lørdag den 24. marts!
Vi skal lytte til lydfortællinger om byudvikling, beboere og ny arkitektur i Sydhavnen, mens en overdækket kanalrundfartsbåd sejler os forbi steder som Teglværkshavnen, Frederiksholmsløbet og en ganske særlig bådklub.

Byplanlægger Mathias Nordby fra Unbuild.space står bag podcastserien 'Det Nye København', der stiller skarpt på den nye byudvikling og arkitektur, som danner rammen om flere og flere københavneres liv i en hastigt voksende hovedstad. Fra byplanlæggernes store visioner til lokale indbyggeres bekymringer om gentrificering og tabt sjæl, helt ned til arkitekternes valg af byggematerialer, giver podcastserien et indblik i de tanker, konsekvenser og drømme, der knytter sig til udviklingen af de nye byområder Nordhavn, Ørestad, Sydhavnen og Carlsberg Byen.

Efter sejlturen lægger vi for anker ved Sydhavnens nye madmarked og kulturhus, Teglværket. Her vil der blive serveret en bid brød, ligesom der vil være mulighed for at købe øl, vand og kaffe, stille spørgsmål til Unbuild Space og Københavns Radiobiograf eller bare slentre en tur rundt i området.

Arrangement og mad er gratis, men kræver tilmelding via ovenstående billetlink. Der er et begrænset antal pladser i båden, så vær hurtig, hvis du vil sikre dig en plads!

Medbring en smartphone og et sæt høretelefoner, som du kan lytte til podcasten fra. Har du ikke en smartphone eller høretelefoner, har vi et begrænset antal til rådighed, som du kan låne ved at skrive til: mn@unbuild.space

Båden er overdækket, men husk alligevel rigeligt med varmt tøj. Vi mødes ved Havnebadet Sluseholmen, hvor vi i samlet flok stiger på båden.

PROGRAM:
11:20: Vi mødes ved Havnebadet Sluseholmen, Ben Websters Vej 69, 2450 København SV.
11:30: Ombordstigning og velkomst ved Mathias Nordby (Unbuild Space) og Københavns Radiobigraf.
11:40: Vi sejler Sydhavnen rundt, mens vi lytter til podcasten 'Det Nye København' med lydfortællinger fra området.
12:30: Ankomst til Teglværket, hvor der vil være et lettere traktement og mulighed for at købe øl/vand og kaffe, stille spørgsmål eller slentre rundt i kvarteret.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding

Salg lukket