Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

underBARA BARN - Børnemesse i Malmø

Afholdt event

underBARA BARN - Børnemesse i Malmø

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

25 apr 2020 kl. 09:30 - 26 apr 2020 kl. 16:00

Beskrivelse

underBARA BARN-messen er tilbage i Malmø på Malmömässan!
I løbet af 2 unikke dage finder du inspiration, seminarer, underholdning, aktiviteter og shopping med hundredevis af tilbud! Der vil være sjov for hele familien med GRATIS indgang for alle børn!

Gravid i ventetider? På søndagens gravid-special sætter vi ekstra fokus på dig og din partner! Hos os finder du alt hvad du kan få brug for til din lille og information til livet som nye forældre!

Simpelthen den perfekte blanding, der gør underBARA BARN så meget mere end en messe!

www.underbarabarn.se

Deltag i konkurrencer, inspiration og det nyeste til dette års familiefest!

Facebook

Instagram

Åbningstider:
Lørdag den 25. april: 09.30-16.00
Søndag 26. april: 10.00-16.00

Lokation

Malmömässan Exhibition & Congress Centre Malmömässan Exhibition & Congress Centre, Mässgatan 6, 215 32 Malmö

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer