Undergang, Phrenelith, Deiquisitor, Taphos, Black Tritonus

02 dec 2017 kl. 19:00 - 03 dec 2017 kl. 02:00

Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense


December. Tiden, hvor kulden og frosten bibringer store mængder død. Tiden hvor endnu et år dør. Hvordan markeres det bedst? Med noget af det bedste dødsmetal det danske land kan byde på. Den 2. december vil vi fejre døden sammen med Undergang, Phrenelith, Deiquisitor, Taphos og Black Tritonus.


UNDERGANG
Det er tid til at tage latexdragten på! Ikke siden 2012, har Undergang druknet Odense i lig væske. Det ændres nu.

Med samme tyngde som visheden om at du ender som et råddent lig, har Undergang hamret deres plads fast på den internationale scene! Bandet har siden 2009 været en af spydspidserne for den mest ækle udgave af rådden old school dødsmetal, og har spredt sig som en aggressiv kødædende bakterie blandt verdens dødsmetallyttere.

Knogleflækkende tyngde, aggressivitet, der får ebola til at fremstå afslappet og en vokal der mest af leder tankerne hen på, hvordan det vil lyde skulle du forstyrre en ligæder kendetegner Undergangs lyd. Samme råddenskab kendetegn Undergangs album nye ”Misantropologi”(2017), der dog er beriget med nye elementer til at billedliggøre alle elementerne ved din kommende død.

Vil du mærke, at du lever? Så placerer dig foran scenen, når Undergang fremfører deres sønderlemmende dødsmetal! Smerter kroppen, så er du endnu ikke i graven;)

PHRENELITH

Når verden styrter sammen i grus. Når alt levende skriger i fælles frygt og alle forskelle udviskes i kaskader af magma og solen udlever sin rolle som Supernova og alt ender, så vil det lyder som Phrenelith.

Phrenelith har skabt vækkelsesprædikanter siden bandets ramte dødsmetalscenen med profetisk styrke i 2013. En række demoer, en split med amerikanske Spectral Voice, EP’en ”Chimaerian Offspring” lagde alle fundamentet for galskaben som rammer, når milliarder af levende væsner ser enden – en vision, der kulminerede med albummet ”Desolate Endscape”. Et album, der med rette er blevet fremhævet, nationalt såvel som internationalt, som værende blandt de bedste dødsmetal albums 2017 lod regne ned over menneskeheden.

Dødsmetal, der i al brutaliteten ikke glemmer at byde på al den alsidighed som det kræver at male visioner af verdens endelige. Melodier, der slanger sig igennem sindet, en dobbeltvokal der proklamerer enhver frygt du nogensinde skulle have besiddet – alt sammen så forbundet fængende og insisterende, at du aldrig kan få musikken kastet ud af dit sind.

Phrenelith er slangen i paradis. Verden vil aldrig blive den samme, når først du har lyttet.DEIQUISITOR


Deiquisitor, har indhyllet verden med okkult dødsmetal siden deres inkarnation i 2013. Med ”Demo 2013” udgød bandet imponerende aggressiv dødsmetal med rå mængder mørke. Mørke, der kun er blevet fortættet på EP’en ”Hexagon Vortex”(2014), Albummet ”Deuquisitor”(2016) og EP’en ”Sword of Pestilence”(2016).

Deiquisitor, er lyden af momentet, hvor du mærker næven, om struben stramme til og du endeligt tror du vil bevæge dig ned i det smerteløse mørke - for at blive flået tilbage til en smertende virkelighed. Uomtvistelig dunkel dødsmetal, der trækker på bl.a. Immolation, Morbid Angel og Incantation, uden at kan reduceres til disses indflydelse. Deiquisitor møder dig med dissonante riffs, melodier som lyder himmelråbende forkerte og med en vokal Khutulu ville kende som sin egen.

At Deiquisitor i særdeleshed formår at omsætte deres studieudgivelser til sindssønderlemmende oplevelser på scenen bør ikke stå som en overraskelse. Med erfaringer fra Wolfslair, Solhverv, Dominus, Fallen Angel, Sadomator og meget meget mere står bandet som mere end beredte til at smedje det mørkeste metal.

Bered dig på at blive reduceret til kosmisk støv!

TAPHOS
Det mørkeste mørke præsenteret som vanvittigt fængende dødsmetal.

Nogle demoer borer sig ind i ens hjerne. Taphos demo ”Demo MMXVI”, er blandt dem. Pulserende, tung, med afhængighedsdannede riffs, et vokal der udgyder skræmmende mængder galde og melodier, der vil få en plads i dine mareridt. Dette er alle elementer, der gør, at dette nye skud på københavnsk dødsmetal vil være et skud, der bør blæse hjernen din væk. EP’en ”EP MMXVII” cementere kun Taphos kvalitet og alle bør besøge Nightshroud records og hive 7’eren hjem inden bandet rammer Odense.

Skrækhistorierne fra djævleøen fortæller, om koncerter der er ud over det sædvanlige i intensitet, så noget unikt kan forventes.

BLACK TRINOTUS
Hidsig dødsmetal fra Odenseanske undergrund.

Unge dødsfanatikere med en kærlighed til alt døden byder på vil præsenterer deres kommende EP + ældre materiale ved det snarlige orgie af død!


Når mørket fortættes, er kun et sted sikkert. Dets centrum. Vi ses foran scenen den 2.december!

Medlem

Salg lukket


Ikke-medlem

Salg lukket


Medlemskab + Billet

Salg lukket