spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Undergrunn

Afholdt event

Undergrunn

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

15 sep 2023 kl. 20:00 - 22:59

Beskrivelse

De norske rapkometer fra Undergrunn vælter Pumpehuset den 15. september.

Norske Undergrunn er på rekordtid gået fra netop at være en del af undergrunden til at være en af Norges mest hypede musikfænomener.

De var kun 15 år, da deres første single “Isbil” udkom i 2018 – en sang, der var delvist indspillet på en mobiltelefon. Siden da har de udgivet et mixtape og to solide albums, “Firenze’s Finest” og “Undergrunn”, som har formået at fange tusinder af rapelskere på tværs af generationer, hvilket har vist sig i adskillige udsolgte koncerter i hjemlandet og millioner af afspilninger på streamingtjenester som Spotify. Undergrunns musik blander nemlig luftige samples, snirklede beats og tunge basslinjer, som er med til at skabe deres karakteristiske lyd. Mens de autentiske og selvreflekterende tekster beskriver, hvad det vil sige at være ung i dag – med humor, kant og eftertænksomhed.

Når gruppen står på en scene er de kendt for at være eksplosive og energifyldte. Her er det særligt deres fantastiske lydproduktioner og veldefinerede stemmer, som skaber en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Undergrunn viser gang på gang, at de har et kreativt overskud og en imponerende energi, der gør dem til et band, man bør opleve live.

Undergrunn er ikke længere bare et undergrundsfænomen. De er en gruppe på vej til at cementere deres position som en af Norges mest lovende musikgrupper – på deres helt egne præmisser. Det er et band, der simpelthen absolut skal opleves live for at forstå, præcis hvor dygtige de er.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .