spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

UNDERJORDISK MEDITATIONSVANDRING I CISTERNERNE /

Afholdt event

UNDERJORDISK MEDITATIONSVANDRING I CISTERNERNE /

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

22 jun 2022 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Oplev Chiharu Shiotas sanselige totalinstallation Multiple Realities gennem en meditationsvandring guidet af underviser Marcus U. Grandjean.

Til dette års udstilling er Cisternerne forvandlet til et på én gang magisk og foruroligende sted. Chiharu Shiota har grebet rummets sanselige og erindringsmæssige potentiale og omdannet det tidligere vandreservoir til et drømmelignende landskab, hvor psykens dybere lag har fundet et æstetisk udtryk i roterende kjoler, spejlinger og labyrintiske garnstrukturer. 

På denne særlige aften under jorden udforsker vi Shiotas drømmelignende verden og lader sindet hvile mellem tanker og observationer. Vi er til stede i vores krop og sind og stiller os åbne og spørgende overfor oplevelsen som helhed. Måske er der færre svar end der er spørgsmål, og måske er der flere virkeligheder end den, vi tror, der er vores.

Under hele meditationsvandringen bliver du guidet trygt igennem af Marcus U. Grandjean. Marcus har studeret og praktiseret zen-buddhisme i mere end 12 år og er uddannet humanfysiolog, forfatter til bogen ”Et liv med te” og underviser i meditation og bevægelse.


Praktisk: Der er køligt i Cisternerne, og dele af meditationen vil foregå siddende. Medbring derfor varmt tøj.

Arrangør

I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

Lokation

Cisternerne Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .