Unfold - Trio Ismena

Rentemestervej 76, 2400 København
01 jun 2021 kl. 19:00 - 22:00

Ved denne koncert møder vi Trio Ismena, som er en dansk klaver trio og som har uropført en lang række værker af danske komponister de seneste 10 år. Denne aften vil 3 værker af 3 danske komponister bliver uropført, i samspil med live electronics. Ulysses af My Beautiful Decay 1973 er inspireret af romanen af James Joyce med samme titel og af græsk mytologi og skulptøren Thorvaldsens take på sine skulpturer. Nordic Fragments af Ejnar Kanding er et værk, der sætter fokus på Nordiske stemninger og farver som fragmenter, der drages ind i musikken.

Koncertprogram:

Untitled (uropf) - Martin Lohse

"Ulysses" i 5 satser (uropf) - My Beautiful Decay 1973

Nordic Fragments (uropf) - Ejnar Kanding

Koncerten skulle have været afviklet i forbindelse med Thorvaldsens 100 år i 2020, men blev rykket p.g.a. corona.

Billetpris kr.80 per person. Billetter kan købes ved indgangen eller via Billetto.

Med forbehold for adgang til koncerten ved indgangen p.g.a. forsalg og begrænsninger i salen p.g.a. corona.

EarUnit is supported by the Danish Arts Foundation, Koda Kultur, William Demant Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond

---
Om Trio Ismena:

Trio Ismena har fejret deres 10 års jubilæum og er i dag et veletableret ensemble på den danske kammermusikscene. Efter de gik sammen som trio i 2004, har Monika Malmquist (violin), Ida Nørholm (cello) and Christine Raft (klaver) begejstret publikum med deres musikalske indlevelse og seriøsitet.
Trioen har markeret sig som prisvindere i både Danmarks Radios P2 kammermusikkonkurrence i 2009 og i Trondheim International Piano Trio Competition 2007 og er siden blevet et efterspurgt ensemble med omfattende koncertvirksomhed i Danmark og udlandet. Trio Ismena har således spillet koncerter i bl.a. USA, Kina, Tyskland, Spanien, Holland, England, Frankrig, Italien, Letland og Norden.
Trioen har søgt at videreudvikle sig som ensemble gennem intense studier. Først hos professor Tim Frederiksen, og i 2009 påbegyndte Trio Ismena 2 års overbyggende studier i kammermusikklassen på Escuela Superior de Música Camara Reina Sofia i Madrid med lærere som Menahem Pressler fra Beaux Art Trioen, Professor Ralf Gothoni og pianisten Bruno Canino.
Trioen er alsidig i sit repertoirevalg, og interessen for ny musik har ført til spændende og udviklende samarbejder med nulevende danske komponister.

læs mere:
https://www.trioismena.com

Om komponisterne:

Martin Lohse
http://martinlohse.com

Ejnar Kanding
https://www.kanding.com

My Beautiful Decay 1973
http://mbd73.com

EARUNIT er Danmarks forum og koncertforening for elektro-akustisk musik og alt.classical.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke