eventet sluttede

Ung i Nattelivet - CPH STAGE

Gratis

Sted

Dato

24 maj 2019 kl. 10:00 - 11:00

Beskrivelse

UNG I NATTELIVET - DARK & STORMY 

C:NTACT

BESKRIVELSE

Sussi og Mina er kærester og er i byen. Da Sussi går i baren for at hente drinks, møder Mina sin gamle gymnasiekammerat, Svein. Svein lægger an på Mina, og bliver noget overrasket, da han finder ud af, at hun er kæreste med Sussi!

Københavns Kommunens årlige medborgerskabsundersøgelse viser, at 24 pct. af alle unge københavnere har oplevet diskrimination inden for det seneste år. Diskrimination i nattelivet er fortsat en udfordring, som C:NTACT nu gerne vil iscenesætte og tage en diskussion om med publikummerne. Forumteaterforestillingen er en del af Københavns Kommunes kampagne mod diskrimination.

Forumteater er en teaterform der engagerer sit publikum i en konfliktfyldt situation på scenen for at løse den. C:NTACT sætter dit problem på scenen. Et hold af skuespillere spiller en lille scene, der ender i en uoverskuelig konflikt. Herfra er det op til publikum i salen at finde løsninger på problemerne – og måske endda komme op og spille med på scenen. Efter forumteatervisningen afholder vi et dialogmøde, hvor deltagerne samler op på temaerne.

Med forestillingen “UNG I NATTELIVET - DARK & STORMY” kan du give dine elever og dig selv en unik mulighed for at diskutere diskrimination på en engagerende og aktiverende måde. Når diskussionen går i hårdknude bliver publikum selv inviteret på scenen til at løse konflikten. Undervejs får de mulighed for at reflektere over deres holdning og roller i samfundet.

Forestillingen spiller på CPH Stage d. 24. maj på Edison-scenen, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C.Yderligere information

KREDITERING

 • (Skuespiller)
 • Runi Lewerissa (Dramatiker)

ALLE SPILLETIDSPUNKTER

 • Fredag d. 24 maj kl. 10.00

SPILLESTED

Edison
Edisonsvej 10
1856 Frederiksberg C 

Arrangør

C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.

Lokation

Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .