Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ungdoms Landskamp - Boksning

eventet sluttede

Ungdoms Landskamp - Boksning

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

12 jun 2021 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

DER ER NU UDSOLGT! SE LANDSKAMPEN PÅ LIVESTREAM I STEDET HER: https://boon.tv/loumar/boksest... 

Oplev Danmarks Ungdoms-landsholdsboksere møde Polen i et brag af en landskamp den 12. Juni.

Vi byder velkommen til landskampen, der arrangeres af Danmarks Bokse-Union, og i partnerskab med Vejle Kommune. Der kan opleves flere EM-deltagere på programmet.

(Der vil inden de officielle landskampe begynder, blive bokset ¨forkampe¨ med lokale Vejleboksere.)

Tidsplan:
Kl. 13:00 - Dørene åbnes.
Kl. 14:00 - ¨Forkampe¨ med lokale Vejle-boksere.
Kl. 15:00 - Landskamp.Alle billetkøbere skal fremmøde med et af nedenstående coronapas' for at komme ind og overvære landskampen;

 • Et negativt testresultat af en covid-19 test, der er højst 72 timer gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget.
 • Et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.
 • Et påbegyndt vaccinationsforløb mod covid-19 (Et vaccinationsforløb anses som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis) eller gennemført vaccinationsforløb (kræver et vaccinationsforløb 1 dosis anses forløbet som gennemført 14 dage efter denne ene dosis. Kræver et vaccinationsforløb flere doser anses forløbet for gennemført efter den afsluttende dosis).

BEMÆRK: Pga. nuværende COVID-19 situation, sælges der KUN billetter i forsalg, via billetsiden. 
(Obs. Der er kun et antal begrænsede billetter til salg.)

Arrangør

Se mere om Danmarks Bokse-Union på: www.dabu.dk 

Lokation

DaBU Kraftcenter DaBU Kraftcenter, Spinderigade 11d, 7100 Vejle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .