Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Unge Poeter

Afholdt event

Unge Poeter

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

11 maj 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Hvad sker der når man lader udfordrede unges forfatterskab være genstand for andre unges sangskrivning?

Det giver projektet "Unge Poeter" et bud på.

Baggrunden for Unge Poeter er et skriveværksted på Alléskolen, der resulterede i en større produktion af personlige tekster i form af digte, erindringer, kortprosa, de døde fortæller m.v. Disse tekster har været inspiration for sangskrivere fra MGK-Ø med en række benspænd som f.eks. at der skal skrive på dansk og at tematik samt emner i teksterne skal være genkendelige i den nye form.

Det spændende samarbejde får et efterliv i form af bogudgivelse og albumudgivelse på diverse streaming tjenester. Kom og vær med når samarbejdet mellem AlléSkolen og MGK-Ø kulminerer i en Bog Reception-Album Release-Koncert.

På Spotify kan du høre, hvad der kom ud af det kreative samarbejde i 2019: https://open.spotify.com/artis...

Unge Poeter er støttet af Smukfonden.

Arrangementet præsenteres i samarbejde med DOKK1 og AAKB

Arrangør

Kulturkollektivet arrangerer kulturbegivenheder på Gellerupscenen i Brabrand. Vi sætter en ære i at præsentere en bred vifte af musik, shows, comedy, foredrag og teater for både børn og voksne. Vi er her for at tilbyde oplevelser og skabe et kulturelt samlingssted i en mangfoldig bydel, der skal være et attraktivt sted at være og et aktiv for hele Aarhus. Gellerupscenen er én af Danmarks mest fleksible ”Black Box” scener i forhold til opstilling af såvel scene som publikumsområder. Scenen og den tilhørende foyer har gennem tiden lagt gulv til en mangfoldig vifte af kulturelle begivenheder. Fra store teateropsætninger til foredrag og koncerter med både danske og internationale navne. 

Lokation

Gellerupscenen Gellerupscenen, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer