spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ungklang på Slottet

Afholdt event

Ungklang på Slottet

Fra DKK 170,00

Sted

Dato

14 dec 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Igen i år er vi glade for at kunne præsentere UNGKLANG på Slottet i samarbejde med Kulturpuljen i Gentofte.

Det er allerede nu muligt at købe billetter til årets julekoncert, der traditionen tro afholdes i den smukt pyntede Riddersal.

Sidste års julekoncert blev udsolgt i løbet af en uge og vi måtte derfor lave en ekstra koncert – så skynd dig endelig at købe billetterne allerede nu.

Ungklang er et et kunstnerisk fællesskab, som udnytter deres individuelle styrker til at skabe et stærkt, unikt fælles udtryk og produkt. I UngKlang er venskab fundamentet, hvilket afspejles i deres arbejde.

Ungklang er både skabende og udøvende, idet de selv komponerer og arrangerer en stor del af deres repertoire.

Det vil være muligt at nyde lidt drikkevarer i slottets hyggelige kælderbar allerede fra kl. 18.

Lokation

Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .