UNICEF CUP 2016

17 sep 2016 kl. 14:00 - 17:00
Billetter DKK 50,00
Billetter DKK 50,00

Lørdag den 17. september afholdes UNICEF CUP 2016, og vi håber du, dine venner og familie finder vej ud til Østerbro Stadion og støtter op om den gode sag.

I år har vi 8 hold med i den velgørende fodboldturnering, som vil give alt hvad det har i sig, for at vinde den eftertragtede pokal og underholde de (forhåbentlig) mange fremmødte tilskuere.

Blandt de deltagende hold i årets udgave af UNICEF CUP er, ud over Danmarks mest velgørende fodboldhold, sidste års vindere fra TV landsholdet med bl.a. Lars Christiansen og Stig Tøfting. Musikerlandsholdet med selveste Nik & Jay, Joey Moe m.fl. og Komikerlandsholdet anført af Carsten Bang med en altid meget veloplagt Sebastian Dorset i truppen. Derudover vil også Ingeniørlandsholdet, YouTuberLandsholdet, et All-Star hold fra BK Skjold og et endnu ikke offentliggjort hold spille med om den velgørende pokal.

Dørene åbner kl. 13 og kampene afvikles mellem kl. 14 og kl. 17. Entréen koster 50,- for voksne, mens børn under 12 år kommer gratis ind. Dagens speaker er Simon Valentin fra FCK. Overskuddet går til UNICEFs vaccineprojekt og arrangeres i samarbejde med BK Skjold. Der vil være mulighed for at købe såvel velgørende hotdogs og drikkevarer under hele arrangementet, hvor overskuddet går til UNICEFs vaccineprojekt.

Følg med på vores FB side, hvor flere deltagende kendisser vil blive offentliggjort, så snart vi har fået deltagelsen bekræftet https://www.facebook.com/FodboldTilForskel

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke