eventet sluttede

UNICEF CUP 2019

Gratis - DKK 50,00

Sted

Dato

07 sep 2019 kl. 14:00 - 17:30

Beskrivelse

I samarbejde med UNICEF arrangerer Danmarks mest velgørende fodboldhold for 6. år i træk UNICEF CUP, som har til formål at indsamle midler til stivkrampevacciner til nødstedte børn i verdens brændpunkter. I turneringen deltager 8 hold, som bl.a. inkluderer Komikerlandsholdet med Carsten Bang som kaptajn, TV-værtslandsholdet med tidligere håndboldlandsholdsspiller Lars Christiansen som anfører, Musikerlandsholdet med Joey Moe i spids, AGF Legends med Bent Wachmann som tovholder, Danmarks mest velgørende fodboldhold samt en række virksomhedshold fra bl.a. Dansk IngeniørService og Pressalit. På dagen spiller hvert hold 3-5 kampe af 15 minutters varighed, så der bliver rig lejlighed til at se tidligere sportsstjerner og andre kendisser på grønsværen, ligesom der vil være aktiviteter for børnene. 

Du kan bl.a. møde Thomas Gravesen, Claus Elming, Tom Kristensen, Kasper Hjulmand, Xander Linnet, James Sampson, Kasper Svenstrup, Lars Windfeld, Signe Vadgaard, Martin Jørgensen, Lars Lundkvist, Wassim Hallal, Brian Lykke, Geo, Josefine Høgh, Rasmus Botoft og mange flere. 

Al overskud går til det velgørende formål. Danmarks mest velgørende fodboldhold har gennem de sidste 10 år hjulpet nødstedte børn og deres familier med sportsudstyr til en værdi af 16 mio kr, 50 huse, 50 mio liter renset vand og snart 500.000 vacciner. 

Arrangør

Lokation

Ceres Park Ceres Park, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .