Urban yoga

16 jun 2018 kl. 10:30 - 12:00

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Dyrk yoga med byens bedste udsigt!

I samarbejde med Fitness.dk inviterer vi til yoga i vores smukke Sal, hvor du kan lade blikket vandre ud over havnen og byens tårne.
Start dagen med en meditativ og rolig stemning med udsigt over byen. Fitness.dk’s dygtige instruktører sørger for halvanden time med hatha yoga, der i en travl hverdag kan give et fysisk og mentalt frirum.

Medudgangspunkt i klassiske stillinger bevæger vi os siddende, stående og liggende igennem små blide flows der løsner, varmer og frigør energi. Vi varierer med mere statiske stillinger, der styrker og strækker kroppen igen. Yogatimen slutter med guidet afspænding.
Niveauet er sat så alle kan være med. Der er mulighed for at klæde om og gå i bad i Fitness.dk’s lokaler i BLOX. Alle kan tilmelde sig.

Nyd en lækker frokost

Efter yogaen kan du nyde en frokost på terrassen i Dansk Arkitektur Centers café med udsigt over København. Du får 25% på lækre nordiske dolmer af savoykål fyldt med hvedekerner, broccoli og løvstikke. Hertil ramsløgspesto, peberrodscreme, syrnet fløde skilt med ramsløgsolie, glaskål og brøndkarse (normalpris 125 kr. – særpris 100 kr.)

OBS! Hvis man er medlem af Fitness.dk skal tilmelding ske igennem dem.

Urban Yoga + frokost

Salg lukket

Urban Yoga

Salg lukket