eventet sluttede

URBANNATION

DKK 80,00

Sted

Dato

20 sep 2019 kl. 20:00 - 21 sep 2019 kl. 05:00

Beskrivelse

Fredag den 20. september slår Rust dørene op for URBANNATION.

Her vil du kunne opleve en række af DK’s finest upcoming urban talenter.

Host Danijel Drux sørger sammen med DJ Emil Degner for gode vibes hele aftenen.

Billetpris: 80 kr (OBS: gæster under 18 år får armbånd og kan dermed ikke købe alkohol)

Tidsplan:

20.00-21.00:    Døre + DJ Emil Degner

21.00-23.00:    Artistoptrædener

23.00-00.00:    DJ Emil Degner

Bar Z

Lyden af Bar Z spænder bredt genremæssigt over flere genrer og er melodisk sang og rap på dansk med et eksotisk twist.  Bag Bar Z gemmer sig den 26 årige rapper og sanger Seth som er født og opvokset på Lundtoftegade. Bar Z ønsker med sine tekster at fremkalde en følelse fremfor at pådutte en følelse og derfor emmer teksterne altid af nærværende og relaterbare emner.

Durani

Selvom at Durani er ung, har han set mere end de fleste, og det afspejles i høj grad i hans stil og tekstunivers. Durani har selv oplevet hårde tider i livet, lavet ballade og pakket følelserne ind bag en hård facade, men musikken har givet ham en måde at afreagere. Selv siger han at musikken giver ham en ro og en kanal til at komme ud med sine følelser.Det er vigtigt for Durani at vise sig fra flere forskellige sider både i flow og vokalmæssigt og senest har han på sin single ’Wavey’ experimenteret med den mere UK Trap agtige genre. 

Eebz

For rapperen Eebz startede karrieren med rødder i et socialrealistisk og samfundskritisk tekstunivers som han hurtigt fik meget opmærksomhed på. Især gennem udgivelsestriologien ”Det De Ik’ Forstår” har Eebz skabt et opråb til vores samfund om de skel, der er blevet skabt på tværs af mennesker og landegrænser.

For ham handler det om gennem sin musik at give folk en stemme og fortælle den positive side om de indbyggere i ghettoerne som blomstrer og klarer sig rigtig godt.

Gobs

Gobs er navnet på et af de nyeste talenter på den urbane scene i Danmark, der med sine kun 19 år går en lys fremtid i møde. Interessen for musik begyndte i en tidlig alder, men det var først da Gobs hørte sin stemme indspillet for første gang, at musikken for alvor blev en del af hans liv. Ved at høre mulighederne i, hvordan hans stemme kunne lyde på tracks, åbnede der sig en ny verden for Gobs. Og dermed fulgte store ambitioner om at udvikle en særskilt lyd, hvilket førte til udgivelsen af de første par singler i samarbejde med hans tætteste ven og producer, RTA. Gobs' musikalske rejse førte i Januar 2019 til en pladekontrakt med Warner Music, som hans første officielle singler udgives i samarbejde med.

G.O.D Gang

G.O.D Gang består af tre unge venner fra København: Ashira, Raymond og Jays. De tre medlemmer, som alle er under 20 år, betegner selv deres musik som ”trap’et pop” – en blanding af de bedste elementer fra to populære genrer. G.O.D Gang er en del af et netværk af kreative unge artister i og omkring København, som blandt andet også tæller den unge up-coming popartist, Milbo. Ud af dette netværk er samarbejde opstået på kryds og tværs, og de tre venner er med tiden blevet til en gruppe. G.O.D Gang er etableret for at blive.

Mikkel

Plastikperker. Det stempel får pæne, danske drenge hurtigt, når de tager det invandrer-dominerede gadeslang til sig. Men der er ikke noget plastik over Mikkel. Han har fået jargonen ind med modermælken gennem de venskaber, han har formet i de københavnske kvarterer, hvor han er opvokset. Han har set det, følt det og levet det. Mikkel’s lyrik er præget af ghettoens mangfoldighed, som de gader, han selv dagligt betræder. Og den er lige så stormfuld, som det 25-årige liv, han har levet hvor han side barnsben har haft det hårde miljø tæt på kroppen.

Milbo

Milbo kommer oprindeligt fra Rødovre, hvor han startede med at lave musik allerede som ung teenager. Han har udgivet flere sange både solo, med vennen Ealay og endda et nummer med Skinz. Milbo står bag 2018 hittet ”25 Timer” som han optrådte med på sidste års Guldtuben og på dagen for dette event udgiver han sin kommende single ”Lidt Extra”.

Papa

Papa er navnet på et af de helt nye navne på den danske urbanscene. Efter flere års arbejde med at dygtiggøre sig både i vokal- og produktionsteknikker samt sangskrivning, er den unge artist nu klar til at indtage Danmark og lige før sommer udgav han sin debut-single ’Fint’ som udkom på pladselskabskollektivet Fire Tolv.

YAKUZA

”8 9 3”. På Japansk: Ya Ku Za. Den dårligste hånd, du kan få tildelt i et kortspil.  Artistnavnet på ét af de nye stjerneskud på den danske rapscene. Et navn, som trækker ærlige spor til en opvækst, hvor mor var på bistand og hvor far både var fraværende og kriminel.  Med tunge beats og begavede lyrik, hentet i egne erfaringer og ar på sjælen, rammer hun både nerve og hjerte.

Yakuza gav et brag af et show på årets Roskilde på countdownscenen og er klar med masser af nye tracks i 2019/2020.

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .